elincis95 @ 26.04.2020 07:48piedo ja uzbĀžos,bet varbūt vēl pārdomā?pati biju līdzīgā situācijā,18.g.vecumā,péc balītes ar vienu puisi nogrūdāmies un izrādijos ar bērnu zem sirds,viņš nebija gatavs un es arī nē.biju jau soli no aborta un pēdējā brīdī pārdomāju.senči palīdzēja,tagad ir brīnišķīga meitiņa,ko rudenī laidīšu skolā,blakus mīloš vīrietis,kas viņu pieņem,kā savējo un ja beisies ārkārtas stāvoklis uz Zsvētkiem dzersim kāzas!un msn negribas iedomāties,ka to bērniņu gribēju iznīcināt!
elinjuksvi @ 26.04.2020 08:18
es zinu,bet neredzu izeju!man gan ir jauks un mīloš puisis,bet nezinu vai gribēs mani redzēt,ja izrādīšos ar pa pažobelém sagrābstītu bērnu.bet vienai būs pa grūtu
es zinu,bet neredzu izeju!man gan ir jauks un mīloš puisis,bet nezinu vai gribēs mani redzēt,ja izrādīšos ar pa pažobelém sagrābstītu bērnu.bet vienai būs pa grūtu
Ļaunums @ 26.04.2020 09:47
Tad vajag domār ar galvu un nekrāpt!
Un ja jau tā izsakies- pa pažobelēm sagrābstītu bērnu, tad Tev nevajag to bērnu un taisi vien abortu, jo ja es uzzinātu, ka mana māte tā ir teikusi, ka esmu sagrābstīta tad nosistu.
Pirms izsakies, labāk arī padomā!
Jo izskatās, ka tu vispirms dari un tad tikai domā.
Beidz lūdzu, te runāt visādas muļķības. Ja nav ko teikt prātīgu, paklusē.Jolly Roger @ 26.04.2020 20:15Starp augli un jaundzimuso nav ontologiski nozimigu atskiribu. Tas nav racionalas, pasapzinigas butnes. Sie faktori ir personas statusa balsti. Nogalinat augli vai jaundzimuso nav tas pats, kas nogalinat personu. Viens nav etiski ekvivalents otram. Visbiezak pirmais nav nekada veida netaisnigs. Faktiski dazi infanticida gadijumi ir mazak problematiski neka laimiga kaka nogalinasana:) Piedzimsana nav atbilstosa dalijuma linija starp personu un nepersonu. Civilizeta pasaule jaundzimusais iegutu personas statusu pec noteikta laika. Lidz sim laikam vecaki un vinu arsti varetu nogalinat jaundzimuso, ja, piemeram, tam priekslaicigu dzemdibu, kaut kadas neveiksmes dzemdibu laika rezultats ir invaliditate.
Jolly Roger @ 26.04.2020 20:15Starp augli un jaundzimuso nav ontologiski nozimigu atskiribu. Tas nav racionalas, pasapzinigas butnes. Sie faktori ir personas statusa balsti. Nogalinat augli vai jaundzimuso nav tas pats, kas nogalinat personu. Viens nav etiski ekvivalents otram. Visbiezak pirmais nav nekada veida netaisnigs. Faktiski dazi infanticida gadijumi ir mazak problematiski neka laimiga kaka nogalinasana:) Piedzimsana nav atbilstosa dalijuma linija starp personu un nepersonu. Civilizeta pasaule jaundzimusais iegutu personas statusu pec noteikta laika. Lidz sim laikam vecaki un vinu arsti varetu nogalinat jaundzimuso, ja, piemeram, tam priekslaicigu dzemdibu, kaut kadas neveiksmes dzemdibu laika rezultats ir invaliditate.
sla @ 27.04.2020 09:00Labāk aborts. Arī nebūs sirdsapziņa, ka nebiji gatava, nevēlams laiks utt.