1. Sautējums no sīpoliem, ķiplokiem, burkāniem, kartupeļiem, svaiga kāposta, konservētiem zirnīšiem
2. Zaļo salātu mix ar balto sieru (parasti pērku Maximā tādu Greek salad cheese), ķiršu tomātiem, sēkliņu mix, olīveļļu, sāli, pipariem. Pēc vēlēšanās dažreiz piegriežu klāt arī redīsa ripiņas vai nedaudz apcepju un pievienoju sagrieztu, vārītu bieti
3. Vistas karbonādes, panētas olās un miltos
4. Omlete ( lauku olas, sīki sagriezta 1/2 paprikas, piens, sāls, pipari un citas garšvielas pēc izvēles). Atsevišķi apcepju un klāt uz šķīvja lieku smalkās šķēlītēs sagrieztas, apceptas šampinjonu šķēlītes, ķiršu tomātus, lociņus
5. Vista ķīniešu gaumē - iemarinēju gabaliņos sagrieztus svaigus vistu šķinķīšus (jo sulīgāki nekā fileja) marinādē, kas sastāv no: medus, olīveļļas, rīvēta ingvera, brūnā cukura, sojas mērces, ūdens, smalcinātiem ķiplokiem, maltas saldās paprikas, sinepēm (visas sastāvdaļas vidēji pa ēdamkarotei), kā arī sāli un pipariem. Tāpat var gatavot arī liellopa strēmelītes.
6. Vesela cepta pīle. Ļoti garda ir Maximā nopērkamā pīle, iztīrīta un iepakota tādā polietelēna iepakojumā, nāk no Polijas. Pīlei dibenā sabāž trīs lielus apelsīnus, ar roku saspiež, ļaujot iekšpusē iztecēt mīkstumam un sulai. Ārpusi ierīvē ar sāli un pipariem, bagātīgi apziež ar medu un angļu sinepēm. Var medu un sinepes nedaudz iesmērēt arī iekšpusē. Liek cepties. Rezultātā pīle negaršo pēc apelsīniem, bet gan ir ļoti sulīga. Kad servē pilī, apelsīnu mīkstumus izņem ārā.
7. Pupiņu salāti. Bundžiņa konservētas pupiņas, kurām nolej šķidrumu, neliels, ripiņās sagriezts puravs, šķinķis (sagriezts salmiņos vai kubiņos), sarkanā paprika, sāls pipari, skābais krējums + angļu sinepes (vai majonēze, es vienkārši to nelietoju).
8. Siera salāti, ko uzglabāt slēgtā trauciņā un smērēt uz brokastu maizītes. Parasts (Krievijas vai Holandes) siera klucis, 3 vārītas olas, 2 vārīti burkāni, ķiploki, sāls, pipari, krējums + angļu sinepes (vai majonēze). Sieru, olas, burkānus sarīvē, ķiploku izspiež spiedē. Kārtīgi samaisa.
9. Biezie spageti (jeb ligzdiņas) ar vistu. Apcepj vistas gabaliņus, pievieno 10 % saldo krējumu (pēc izvēles var treknāku), garšvielas. Novāra spageti. Atsevišķā traukā (bļodā) liek spageti, vistas gabaliņus, uz pusēm vai 1/4 sagrieztus ķiršu tomātiņus, svaigus spinātus, samaisa. Pārkaisa ar cieto sieru, pasniedz.
10. Klasiskās mannas pankūkas vai kartupeļu pankūkas.
Biški aizrāvos, bet varbūt kādai noder ?