Vari, lūdzu, pastāstīt ar ko atšķiras smarti no bundžām? Un kam viņi paredzēti? (Nu es domāju vai svaram, vai detoksam vai kam?)
Un kādu efektu dod tie draineffekti?
Es negribu būt baigais šo produktu reklamētājs, jo es neesmu izplatītāja, es tikai pati esmu lietojusi lietas un varu stāstīt par to kā tas iedarbojās man.
Pa lielam smarts no bundžas neatšķiras ne ar ko tikai ar pulvera konsistenci, nu es pieļauju,ka kadas sastavdaļas atšķira arī, bet neesmu tik sīki mētījusi. Smarti kastē ir pa paciņām un mazāk, bundža ir pilna ar pulveri un vari taisīt kā pati gribi, cik biezu vai šķidru kokteili gribi. Man piemēram šokolādes smarti garšoja, šokolādes bundža gan nē. Gan smarti, gan budža skaitās laikam pie produktiem,kas palīdz nomest svaru, tā ir kā ēdienreizes aizstāšāna (bet nevajadzētu aizstāt visas ēdienreizes ar to). Detoxam tur visādas tabletītes bija. Vispār viņiem ir visādi speciāli svara nomešanas komplekti gan īsāka, gan garākam periodam, tur tad iekšā arī vienmēr ir vai nu smarti vai bundža un draineffect un kādas tabletītes, pati tos komplektus nemeģinaju, mana mamma mēģināja. Draineffect ideja bija izvadīt no organisma liekos ūdeņus un toksīnus, palīdzēt uzsākt tievēšanas procesu, kaut kas tāds. Es iemainīju viņu pret kafiju no rīta.
Varbūt kāda pārdod smartus vai iesāktu bundžu?
Sauliete tirgo komplektus kur var salasīt pa paciņām smartus un viņa var iedot atsevišķos trauciņos arī no bundžām pagaršot.
Man noveicās,ka uzzināju,ka radiniece ar šo nodarbojas. Dabuju nogaršot visu bez liekas naudas terešanas un labi,ka tā, jo daudz kas tiešām bija ļoti negaršīgs. Batoniņi man arī īsti negaršoja, džemsgan bija labs.