Mani ātrie un garšīgie varianti ir -
Makaroni ar rio mare tunci vai vistas fileju sajaukti ar saldo krējumu. Pavisam vienkārši,uzvāri makaronus, ja ar tunci, tad nolej no bundžas šķidrumu,tunci katlā pie gataviem makaroniem un to visu ar saldo krējumu, tāpat arī ja ar vistu, tikai vistiņu apcep uz pannas, pieliek gataviem makaroniem un samaisa ar saldo krējumu.
Vai maltās gaļas mērce kuru es saucu par wannabe boloņas mērci, apcepu malto gaļu,ar dažādām gaļas un ķiploku garšvielām, klāt pielieku mazliet tomātu pastu, adžiku un spilvas tomātu mērci gaļas ēdieniem, tajā tomātu merecē ir kukuruzā,pupiņas, tomāti, burkāni, sipoli un viss lielos gabalos, manam vīrietim ļoti garšo mana wannabe boloņas mērce.
Vēl viens no top ir sarīvēts kabacis, sarīvēts siers, milti,ola, garšvielas un tad cepu plācenīšus, bet sieru lieku ļoti daudz, dikti garšīgi.
Patīk arī kotletes cept, es cepu tā, ka jaucu malto gaļu ar olu, karoti miltu un karoti krējuma, garšvielas protams, tad cepu uz pannas smuki.
Vēl man ļoti patīk mājās uz pannas taisīt tortiljas, nopērku smērējamu krēmsieru ar zaļumiem, sasmērēju tortiljas pamatni, lieku salātlapas, vistas fileju, tomātiņu, sieru, garšvielas, fitaki sieru, ķiploku majonēzi, ieloku visu tortiljas maizē un uz mazas uguntiņas uz pannas apcepu - fantastiskiiii!!!
Ceru, ka kaut kas noderēs:)