tu nopietni ?viņi un laimīgi ?viņi ir vistoksiskākais pāris kāds viens zināms. To jau varēja redzēt šovā pirms kāzām vēl. Pēc tam,kad Artjomu cietumā ielika ,teica ,ka tik laimīga ir ,ka beidzot brīva . Atvainojās visai filmēšanas komandai par skandāliem ,lamāšanos Un kautiņiem . Kas zina ,kāda velna pēc viņa viņu paņēma atpakaļ . Un tad kāzas? Tas taču bija pilnīgs teātris . Par STV naudu uztaisīts šovs .viss uz sadarbībām . Tāpēc jau tikai piekrita filmēties. Pirms tam zvērēja ,ka nekad vairs neradīs savas attiecības šovā . Pilnīgs delulu ir viņiem abiem diviem . Slimi cilvēki slimās attiecības .sandrute @ 16.02.2026 22:43Esmu šokā par Elīnu un Artjomu. Tikko bija kāzas un jau jāšķirās. Viņi ir tik skaists pāris. Varbūt jāiet pie kāda laulību terapeita
Džinga @ 16.02.2026 23:20
ko, lūdzu? :D
Tiešām slimiekrixis3 @ 16.02.2026 23:31tu nopietni ?viņi un laimīgi ?viņi ir vistoksiskākais pāris kāds viens zināms. To jau varēja redzēt šovā pirms kāzām vēl. Pēc tam,kad Artjomu cietumā ielika ,teica ,ka tik laimīga ir ,ka beidzot brīva . Atvainojās visai filmēšanas komandai par skandāliem ,lamāšanos Un kautiņiem . Kas zina ,kāda velna pēc viņa viņu paņēma atpakaļ . Un tad kāzas? Tas taču bija pilnīgs teātris . Par STV naudu uztaisīts šovs .viss uz sadarbībām . Tāpēc jau tikai piekrita filmēties. Pirms tam zvērēja ,ka nekad vairs neradīs savas attiecības šovā . Pilnīgs delulu ir viņiem abiem diviem . Slimi cilvēki slimās attiecības .
Ani23 @ 16.02.2026 19:59
Man arī dziesma ļoti patīk.
Ja salīdzina piem. ar Tīnas Eirovīzijas dziesmu, man šī liekas 100x labāka.
LindaP @ 17.02.2026 06:45Labs. Modris jau dzīvo pa Bali ?
Kaut kur lasīju komentārus, ka pa saziedoto naudu varēs labi dzīvot. Nu re, izrādījās taisnība.
LindaP @ 17.02.2026 06:45Labs. Modris jau dzīvo pa Bali ?
Kaut kur lasīju komentārus, ka pa saziedoto naudu varēs labi dzīvot. Nu re, izrādījās taisnība.
KrūzīteDūzīte @ 17.02.2026 07:54
Un kas tad viņam ar to naudu bija jādara?
Ziedoja nejau kautkādām zālēm vai operācijai. ziedoja naudu, jo ziedot gribēja. Tagad par to sūkstīties ir diezgan muļķīgi. Tas ir kā, uzdāvinu Tev dāvanu karti un tad pārmetu, ka Tu nopirki kautko nepareizu?♀️
Dusmojas tie, kuri neziedoja!
amoreamore @ 17.02.2026 09:09Nē nu pag, Modrim ziedoja, jo viņš solīja cīnīties par dzīvnieku tiesībām Latvijā. No Bali cīņa veiksmīgāka, ja?
BellaCiao @ 17.02.2026 08:43
Es par to pašu. Ziedoja lai palīdzētu. Dusmojas tie, kuri neziedoja! Ja viņš ir samaksājis juristiem un komunālos, nauda ir palikusi, ko viņam tagad darīt, nošauties pašam? Malacis, ka aizbrauca “atslēgties”
Iesaku to pašu visām nīgrajām vecenēm forumā.
BellaCiao @ 17.02.2026 09:09
Jā. Mentāli pārguris cilvēks nav cīnītājs.
BellaCiao @ 17.02.2026 09:09
Jā. Mentāli pārguris cilvēks nav cīnītājs.
jenna @ 16.02.2026 23:32
Ierakstīju forumā sarkastisku jociņu, kur salīdzinu
abu mīlnieku “jūtas” īstumu, kas lidzinas Sindijas uzacīm.
Nevar atkārtoties ar to stulbo sarkasmu, bija uzjautrinoši.
Nošokējos, ka pēkšņi pazuda. Nelikàs jau tik aizvainojošs joks, lai izņemtu.????♀️
VistaVita @ 17.02.2026 10:19Nurmuižas konts insta atkal publisks
Maltā gaļa @ 17.02.2026 09:15
Tu kļudies. Es noziedoju diezgan normālu summu. Bet es ziedoju suņiem, lai lieta tiktu pienācīgi izskatīta un vainīgie saņemtu sodu. Noteikti nebutu ziedojusi, ja Modris lūgtu laiskai atpūtai Bali.
Sandrute tak ir foruma trollis, nevajag uztvert nopietni.krixis3 @ 16.02.2026 23:31tu nopietni ?viņi un laimīgi ?viņi ir vistoksiskākais pāris kāds viens zināms. To jau varēja redzēt šovā pirms kāzām vēl. Pēc tam,kad Artjomu cietumā ielika ,teica ,ka tik laimīga ir ,ka beidzot brīva . Atvainojās visai filmēšanas komandai par skandāliem ,lamāšanos Un kautiņiem . Kas zina ,kāda velna pēc viņa viņu paņēma atpakaļ . Un tad kāzas? Tas taču bija pilnīgs teātris . Par STV naudu uztaisīts šovs .viss uz sadarbībām . Tāpēc jau tikai piekrita filmēties. Pirms tam zvērēja ,ka nekad vairs neradīs savas attiecības šovā . Pilnīgs delulu ir viņiem abiem diviem . Slimi cilvēki slimās attiecības .