Es arī nevarētu šo ēdienu ieēst, jo personīgi negaršo. Būtu jādzīvo no maizes un ūdens retrīta laikā. :DGlorijaGrevcova @ 25.04.2026 23:29
Nestrīdēšos, mans vīrs, piemēram, ar sajūsmu stumj iekšā pusjēlas olas, “sarkanu” gaļu un no vistas buljona pa virsu arī neatteiktos. Es un 99% mans sievieškārtas draugu/radu loks gan apvemtos.
Lai gan nedomāju, ka tur kādai ir viedoklis, ja pateikts, ka veselīgs, tad jāštopē iekšā.
krmmm @ 25.04.2026 20:13Eem, man ļoti patīk Mārtiņš Bidiņš, bet intereses pēc uzmetu acis viņa SIA, kam, izrādās, ir 60k eiro parāds 😬 kas no gada sākuma ir tikai audzis. Nepatīkams pārsteigums.
Tā nebūt nav līšana citu makos. Pārbaudīt sava sadarbības partnera, klienta vai piegādātāja finanšu radītājus, apgrūtinājumus un citu info ir pavisam normāla prakse, lai pats pasargātu sevi no riskiem. Jautājums drīzāk par tiem, kuri to nedara - kāpēc tāda viendienīša dzīves filozofija.Paulīne88 @ 26.04.2026 06:29
Kas tā par modi līst citu makos?
Kā vsp varbūt kkāda daļa un nepatika gar citu uzņēmumu un tā finansēm? nu jezu, jezu
aļjo😁