IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 181
Reģ: 18.07.2023
Elizabeteeee @ 11.08.2025 19:36

Daļēji šim piekrītu, bet daļēji nē. Ja konkrēti par minētajām dāmām, tad tur vairāk nostrādājusi viņu attieksme - rupja, vulgāra, līdz ar to daudziem ir radies priekštats par astroloģiju, numeroloģiju kā par kaut ko bez maz vai nelegālu. Tie paši stilisti, vizāžisti arī iziet dažādus kursus un mierīgi darbojas tālāk. Jautājums, kāpēc tāda noraidoša attieksme pret ezotēriku kā tā?
Katram pieaugušam cilvēkam ir saprotams, ka pie šiem ezotēriķiem neiet risināt dziļas atkarības problēmas vai citas nopietnas lietas. Cita lieta, ja kā rakstāt tā Anna, kura uzdod sevi par psihoterapeitu.
Dažreiz man liekas, ka tomēr sabiedrība mums ir gana atpalikusi, jo ja būtu interese par sevi, savu iekšējo garozu, tad iespējams mums valstī nebūtu tik daudz nodzērušos, neapmierinātu sieviešu. Jā jā, savu emocionālo intelektu ir nepieciešams attīstīt, ja nu kādai tas vēl aiz vien ir svešs jēdziens. Es atbalstu ezotēriku, ja šie speciālisti ir tiešam atbalstoši, saprotoši.
Tādās kā Sandras un Uresinas, diemžēl, atgrūž visu vēlmi un ticību tam.

Un kāpēc visiem ir jāmīl ezotērika? Es neredzu tai nekādu sakarīgu pamatu, lielais vairums ideju ir nepierādāmas un metodes nedod līdzīgu rezultātu līdzīgos apstākļos. Ezotērika parasti iet roku rokā ar klaju dezinformāciju, īpaši par veselības, uztura un medicīnas jautājumiem. Un es domāju, ka katrs, kas ir saskāries ar ezotēriķiem, ir redzējis piemērus, ka viņiem ar laiku attīstās kaut kāds Dieva komplekss un no tā izrietoša pārliecība, ka katra doma, kas ienākusi viņiem galvā, ir vistīrākā, vissvētākā patiesība.
Es tur tiešām neredzu vispār neko jēdzīgu. Kāpēc nevar emocionāli attīstīties, interesējoties par normālu psiholoģiju? Nodarbojoties ar saviem hobijiem, brīvprātīgo darbu? Pavadot laiku pie dabas? Attiecībās? Draudzībās?
Kāpēc ir jāklausās uz kaut kādām svešām ūdens lējējām?
11.08.2025 21:10 |

Reitings 643
Reģ: 09.06.2023
Terra Incognita @ 11.08.2025 21:10

Un kāpēc visiem ir jāmīl ezotērika? Es neredzu tai nekādu sakarīgu pamatu, lielais vairums ideju ir nepierādāmas un metodes nedod līdzīgu rezultātu līdzīgos apstākļos. Ezotērika parasti iet roku rokā ar klaju dezinformāciju, īpaši par veselības, uztura un medicīnas jautājumiem. Un es domāju, ka katrs, kas ir saskāries ar ezotēriķiem, ir redzējis piemērus, ka viņiem ar laiku attīstās kaut kāds Dieva komplekss un no tā izrietoša pārliecība, ka katra doma, kas ienākusi viņiem galvā, ir vistīrākā, vissvētākā patiesība.
Es tur tiešām neredzu vispār neko jēdzīgu. Kāpēc nevar emocionāli attīstīties, interesējoties par normālu psiholoģiju? Nodarbojoties ar saviem hobijiem, brīvprātīgo darbu? Pavadot laiku pie dabas? Attiecībās? Draudzībās?
Kāpēc ir jāklausās uz kaut kādām svešām ūdens lējējām?

Nesaku, ka visiem jāpatīk tieši ezotērikai, bet ja neskatās vairāk par Sandras un Uresinas profilu, tad jau var arī nezināt, ka pasaulē ir gana sakarīgu astrologu, numerologu, un ne visiem ir “aizbraucis” jumts ar uzbāzīgu un agresīvu uzvedību. Manā izpratnē tie paši matemātiķi, fizikas fani arī ar “putniem” galvā. Par daudziem tā var pateikt. 🙂 Tas drīzāk ir subjektīvs viedoklis par šiem ezotēriķiem, jo gluži vienkārši tev tādi ir trāpījušies redzes lokā, bet visus vienā maisā mest nevar.
11.08.2025 21:55 |

Reitings 195
Reģ: 02.11.2023
Vārdotāja @ 11.08.2025 14:57
ko viņa vispār pa dzīvi dara? Lidostā kaut ko, bet ko?

Lidostā viņai kaut kad bija laikam otrs darbs. Viņa ir sociologs, strādā kādā firmā, kas veic pētījumus, cilvēku aptaujas.
11.08.2025 23:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits