bebebe @ 16.06.2025 22:16Ko jús visi izdomàjat?! Simonas bildē var tak redzēt, ka sèž krēslā. Viena izdomàja, ka sēž uz grīdas un visas blēj pakaļ. Par pārējo komentàru nav, nesekoju viņai.
IceCream @ 13.06.2025 22:36
Viņš taču bija Latvijā ar visu Sūkiju, pa kuru laiku?
Pati redzēju vairākas reizes Rīgā. Veikalā un brauca ar Bolta skūteriem.
Bet nu vispārēji ticu, ka viņš varētu būt krāpnieks.
mokabezpiena @ 17.06.2025 12:23Tas, ka Burnickis tā kā tāds pusaudzis tik izmisīgi cenšas pierādīt sazin ko soctīklos, ir tik cringe. Labi, mēs sapratām, ka tagad tava lielā mīla ir blondīne nr2, bet vai tiešām ir jāpāršēro citu cilvēku rakstītās vēstules ar slavējumiem? Ķipa - ooo, skaties, pelite3003 man raksta, ka mēs ar Martu esam super pāris, redzi??? Mēs esam forši un mēs visiem patīkam! ? Tā uztraucas par to, ko domā citi cilvēki, omg.. Tāpēc nemaz nebrīnos, ka brauca uz Turciju savu izskatu pārveidot. Man šķiet, ka tur ir kompleksi lieli un vajadzība pēc sabiedrības atzinības. Kivičiem jāsaņemas, ir konkurenti jauni! Turklāt izskatās, ka diezgan spēcīgi konkurenti. Šādi turpinot būs goda vieta pjedestālā ?
kriksisix @ 17.06.2025 13:40
Nu lai jau zīmējas pēc sabiedrības atzinuma, ka kopā ir okei, bet salīdzināt nodokļus nemaksājošos un dīvānā sēdošos pirdienus Kivičus ar Ronaldu, kuram ir gana attīstīts autoskolas bizness nav pareizi.
BURNICKIS PERFEKTI SADERĒTU AR ELĪNU DIDRIHSONI‼️👍mokabezpiena @ 17.06.2025 12:23Tas, ka Burnickis tā kā tāds pusaudzis tik izmisīgi cenšas pierādīt sazin ko soctīklos, ir tik cringe. Labi, mēs sapratām, ka tagad tava lielā mīla ir blondīne nr2, bet vai tiešām ir jāpāršēro citu cilvēku rakstītās vēstules ar slavējumiem? Ķipa - ooo, skaties, pelite3003 man raksta, ka mēs ar Martu esam super pāris, redzi??? Mēs esam forši un mēs visiem patīkam! ? Tā uztraucas par to, ko domā citi cilvēki, omg.. Tāpēc nemaz nebrīnos, ka brauca uz Turciju savu izskatu pārveidot. Man šķiet, ka tur ir kompleksi lieli un vajadzība pēc sabiedrības atzinības. Kivičiem jāsaņemas, ir konkurenti jauni! Turklāt izskatās, ka diezgan spēcīgi konkurenti. Šādi turpinot būs goda vieta pjedestālā ?
Kamēr Paula dzīvoja Rīgā, tikmēr viss bija labi. Pārcēlās uz Toronto, galvā viss sagriezās ne uz labo pusi. Kāda zin, kāpēc viņa pārcēlās?Yes min @ 17.06.2025 11:12Paulai jau tā ir slimība. Mentāli veseli cilvēki neizvēlas gulties zem narkozes labprātīgi simtiem reižu. Es brīnos, ka ir ārsti, kas to apzinoties, tomēr piekrīt kārtējo reizi veikt uzlabojumus, jo iepriekšējie vairs nešķiet gana labi. Tas nekad nebeigsies. Cik ilgi tas ar plastmasu pieķēzītais ķermenītis izturēs, tik arī dzīvos. Cerams, ka pati vismaz jūtas laimīga.
cacaolatte @ 17.06.2025 15:00Fu, man vienai izraisa pretīgas sajūtas vārds "Sūkija"? :D Tas ir kā, sūkātāja? :D
Gluži manas domas.mokabezpiena @ 17.06.2025 12:23Tas, ka Burnickis tā kā tāds pusaudzis tik izmisīgi cenšas pierādīt sazin ko soctīklos, ir tik cringe. Labi, mēs sapratām, ka tagad tava lielā mīla ir blondīne nr2, bet vai tiešām ir jāpāršēro citu cilvēku rakstītās vēstules ar slavējumiem? Ķipa - ooo, skaties, pelite3003 man raksta, ka mēs ar Martu esam super pāris, redzi??? Mēs esam forši un mēs visiem patīkam! ? Tā uztraucas par to, ko domā citi cilvēki, omg.. Tāpēc nemaz nebrīnos, ka brauca uz Turciju savu izskatu pārveidot. Man šķiet, ka tur ir kompleksi lieli un vajadzība pēc sabiedrības atzinības. Kivičiem jāsaņemas, ir konkurenti jauni! Turklāt izskatās, ka diezgan spēcīgi konkurenti. Šādi turpinot būs goda vieta pjedestālā ?
Džinga @ 17.06.2025 15:01
Normāls amerikāņu vārds
CallMeAnnika @ 17.06.2025 14:48Kamēr Paula dzīvoja Rīgā, tikmēr viss bija labi. Pārcēlās uz Toronto, galvā viss sagriezās ne uz labo pusi. Kāda zin, kāpēc viņa pārcēlās?
Džinga @ 17.06.2025 15:01
Normāls amerikāņu vārds
Tu grāmatas ikdienā nelasi, vai ne?cacaolatte @ 17.06.2025 15:00Fu, man vienai izraisa pretīgas sajūtas vārds "Sūkija"? :D Tas ir kā, sūkātāja? :D
CallMeAnnika @ 17.06.2025 14:48Kamēr Paula dzīvoja Rīgā, tikmēr viss bija labi. Pārcēlās uz Toronto, galvā viss sagriezās ne uz labo pusi. Kāda zin, kāpēc viņa pārcēlās?
ModžoDžodžo @ 17.06.2025 13:57BURNICKIS PERFEKTI SADERĒTU AR ELĪNU DIDRIHSONI‼️?
Palmumāja2 @ 17.06.2025 16:41
A jums nešķiet, ka tā Marta ļoti līdzīga Stefai, ar kuru viņš dažreiz tusē kopā ar Amunu?
Palmumāja2 @ 17.06.2025 16:40
Paula nav tā, kurai Velta Puriņa ir vecmamma?
mokabezpiena @ 17.06.2025 12:23Tas, ka Burnickis tā kā tāds pusaudzis tik izmisīgi cenšas pierādīt sazin ko soctīklos, ir tik cringe. Labi, mēs sapratām, ka tagad tava lielā mīla ir blondīne nr2, bet vai tiešām ir jāpāršēro citu cilvēku rakstītās vēstules ar slavējumiem? Ķipa - ooo, skaties, pelite3003 man raksta, ka mēs ar Martu esam super pāris, redzi??? Mēs esam forši un mēs visiem patīkam! ? Tā uztraucas par to, ko domā citi cilvēki, omg.. Tāpēc nemaz nebrīnos, ka brauca uz Turciju savu izskatu pārveidot. Man šķiet, ka tur ir kompleksi lieli un vajadzība pēc sabiedrības atzinības. Kivičiem jāsaņemas, ir konkurenti jauni! Turklāt izskatās, ka diezgan spēcīgi konkurenti. Šādi turpinot būs goda vieta pjedestālā ?