Blanche @ 14.12.2019 21:57
Nu storiji jau pazudīs, bet nu tas jau nav jaunums, viņa ļauj grauzt bumbiņu, krist peļķē, spēlēties ar kaķu barību, sist pa TV utt. Viņai tas viss liekas jautri un domā, ka sekotājiem arī. Tāda nu ir tā audzināšana??
pinkyminka @ 14.12.2019 21:44es nesaprotu, kam ir jānotiek lai filmētu kā bērni grauž kaut kādu bumbiņu, priecāties un publicēt to. tai Dzenītei nav pilni bēniņi. nabaga bērni, pēc gadiem izaugs un būs kauns, ka viņu māte ko tādu ir publicējusi internetā.
Blanche @ 14.12.2019 21:28
Nu briesmīgi. Kas tā skaitās - darba balle? ??
Nu es pie tāda ārsta neietu- galīgi nenopietni viss tas izskatās.
Pormifē @ 14.12.2019 21:24Kā Jums Katrīnas Puriņas iznācies???♀️
Kiki007 @ 13.12.2019 13:06
Ak, cik precīzi!!! ? Tu esi forša ❤️
Pormifē @ 13.12.2019 14:11Labāk kamēr bērni guļ, varēja vīru apmīļot, nevis uzburt super garu tekstu veltītu heiteriem - nu paldies, ka centies mūsu dēļ! ?????
kreimene.. @ 13.12.2019 13:11
Jejbogu.. jūs tiešām nesaprotat atšķirību starp viedokļa izteikšanu un stulbu, nepamatotu ap*iršanu, pašas neko nezinot! "Viņai taču ir tik viegli, viņai ir, kas palīdz, viņai tak viss ir sponsorēts utt". "Viņa gan izsūc nervus vīram". Jūs tik ļoti viņu aprunājat, zinot par viņu tikai to, ko Jūs redzat IG!!
Un es nepavisam neesmu viņas fane! Mani vnk fascinē un tik ļoti kretinē šādi cilvēki, kā jūs, kuras slēpjoties aiz slēpta profila sviestu dzenat par pilnīgi nepazīstamiem cilvēkiem.
kreimene.. @ 13.12.2019 13:11
Jejbogu.. jūs tiešām nesaprotat atšķirību starp viedokļa izteikšanu un stulbu, nepamatotu ap*iršanu, pašas neko nezinot! "Viņai taču ir tik viegli, viņai ir, kas palīdz, viņai tak viss ir sponsorēts utt". "Viņa gan izsūc nervus vīram". Jūs tik ļoti viņu aprunājat, zinot par viņu tikai to, ko Jūs redzat IG!!
Un es nepavisam neesmu viņas fane! Mani vnk fascinē un tik ļoti kretinē šādi cilvēki, kā jūs, kuras slēpjoties aiz slēpta profila sviestu dzenat par pilnīgi nepazīstamiem cilvēkiem.
Vai tad nevar būtu dažādi viedokļi? Visiem viņas pakaļa jābučo ar saldajiem tekstiem? Ja esi viņas fane, tad ietektu šajā diskusijā savu degunu nebāzt, neko “foršu” nedzirdēsi!
kreimene.. @ 13.12.2019 13:07
Vai Tev nepielec, ka cilvēkiem var būt dažādas veselības, gan fiziskās, gan mentālās? Ja jau Tu tik ļoti labi par viņu zini un zini, ko un kā viņa raksta, tad Tev vajadzētu zināt, ka viņa rakstīja, ka viņai bija izdegšanas sindroms (vai kā viņš tur saucās) un viņai bija grūti. Un kas kādai ir viegli, tas citai ir grūti.
Es piekrītu, ka ir labi, ka ir cilvēki, kas parāda arī grūto, negaišo pusi. Vai tiešām visām instagrammerēm un blogerēm ir jāsaka, ka viss ir labi, viss ir forši, skaisti? Kad tā ir, tad atkal ir pārmetumi no gudrajām cosmotēm, ka nav patiesas un ka tēlo! DA WTF?? Kapēc jums vienmēr kaut kas nav labi?
Vispār man ir tāda sajūta, ka viņa to dvīņu būšanu ir uzlikusi citā virsotnē - ka tas vnk ir kaut kas briesmīgs! Nu ka ir tikkk grūti, ka zeme atveries! Es domāju tās māmiņas kuras viņai seko, un ir palikušas stāvoklī ar dvīņiem, sēž un raud! Jo redz Dzene to pasniedz tā, itkā tas ir kaut kas grūtāks par grūtu!