Seina @ 09.03.2020 15:55
Varbūt tādēļ, ka es pati strādāju ar bilžu rediģēšanu un labi spēju atšķirt vienkārši kadru no video un to,kur nepārprotami ir pieļautas rupjas fotošopa kļūdas? :D
Pati rupjākā kļūda, sašaurinot savas kājas nepamanīja, ka palika robi, nerunājot jau par jūras horizonta aiziešanu pa līko ;)))
Nu acīmredzot diezgan sūdīgi to dari, ja nezini, ka iPhone bildēm kustībā tā gadās.
Šeit ir izskaidrojums Dzenītes bildei - Šo funkciju sauc Motion still, tas nozīmē, ka iPhone bildējot bildi uzņem nelielu video un “sasaldē” backgroundu, protams šī funkcija nav vēl super attīstīta, tāpēc var rasties šādi itkā tavuprāt “fotošopa faili”, bet īstenībā cilvēkam kustoties telefons bildē mēģina stabilizēt un izlidinat vietas kur iepriekš bija roka vai kāja, tajās vietās uztaisot blurry efektu un tāpēc var izskatīties, ka tur horizonts ir šķībs vai rokai ir robs. Visbiežāk šādi atgadījumi notiek, ja izvēlas bildi kuru iPhone šajā mazajā video nav izvēlējies par key bildi. Bieži vien pārējās bildes ir sliktākas kvalitātes vai miglainas.
Ieteiktu izglītoties tehnoloģijās un iPhone funkcijās pirms skaļi kādu apmelot. ??
Un nē es neesmu nekāda Dzenītes draudzene vai aizstāve. Nē neesmu akla un naiva domājot to, ka tas tiešām nav Photoshop. Es vienkārši zinu un man pašai vienkārši arī ir bijuši tādi atgadījumi, tāpēc runāju no pieredzes. Jā, varbūt neliktu tādu bildi instagram zinot , ka daži labi izpēta visu līdz pēdējam sīkumam, bet tā jau ir cita tēma...