Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |
Tieši to pašu nodomāju.C00L Dzipsy @ 02.02.2022 13:28Vucēna kārtējo reizi izceļas ar mātes dotībām. Vita sēž pie pagarinātāja, vadiem un lampas un rausta vadu. Nu WTF?! Tur līdz nelaimei var būt dažas sekundes. Dura kas dura. Bāriņtiesai arī šeit nebūtu ko teikt un nesaprastu kāpēc Vucēnai pie viņiem ir jāiet?
Un šī nav pirmā reize, kad pamanu storijos, ka Vita dzīvojas pa elektrības vadiem.
Mc.Queen @ 02.02.2022 12:04Te jau bija vietējās meitenes, kas Ķuzi zina, tad arī zinās, ka Ķuze vēl joprojām ir Ķuze nevis Krūze. Bet galvenais jau bija uzreiz nomainīt instagramā un visur citur jauno uzvārdu, kurš viņai nemaz nav. :D
Kā Gluzunova. :D :D
Kapec domā, ka nav? 30 dienu laikā jāziņo pmlp + kamer izgatavo pasi, nu mēnesis +\- paiet.
Jā, viņai jau pirms tam bija kaut kādi melnie, baigi var just, ka nav agrākais perfektais IG un tas ar visām meditacijām, journalingu un koučošanos pie Lienes.
Meitai arī dzimšanas dienu nesvinēja ar lielo vērienu, kā parasti to dara.
Mc.Queen @ 02.02.2022 10:53
Vislabākais, ka Ķuzei uzvārds vēl tas pats, bet soc.portālos jau nomainījusi. :D Kad rakstīja IG paskaidrojumu, tad bija minējusi - apprecējos decembrī, tāpēc man jauns uzvārds. Viņai vēl nemaz tas uzvārds papīros nav.
apskaujmani @ 02.02.2022 10:06
Man šķita, ka to sauc - īstais cilvēks. Ne naudas meklētājā, bet OK, katrs jau redz ko grib ?
Linus @ 02.02.2022 11:04Miglānes veikalam ļoti neveiksmīgs nosaukums. Gandrīz kā huiņ@
Laikam te būs bijusi taisnība par Lindu Ķuzi. Pēc kāzām ne pa jokam melnā strīpa nevis kā agrāk all time pink cloud
u.6111507b6229c @ 02.02.2022 09:20Man likas smieklīgi kad Vuceena stāstīja ka vēderu nevar dabūt nost ar veselīgu uzturu un sportu. Ķirurgs ka speciālists to esot pateicis . Protams ka vins tā teiks vins taks ar to pelna. Vit kur var būt tik stulba mātīte. ?♀️ Tauku atsuksana ir vienogais veids ka no tam zonām dabūt taukus nost. ???♀️?♀️?♀️ Taaa vietaaa lai pastaigātu uz sporta zali un paņemtu trenneri un aiziet pie dietologa lai sastāda ēdienkarti viņa dzer pulverus un atsuks taukus
Tā ir vińas draugas māja ar kuru nesen sagāja kopā
kinderbueno @ 02.02.2022 09:28Saulietis tiešām pazudis. Bet man viņš rada iespaidu kā vieglas naudas meklētājs, līdz ko jāpiepūlās, tā viss, rokas nolaižās. Tik ilgi spēlēja hokeju un nedomāja par nākotni, ka tagad pliku dibenu gandrīz jāsēž. Ne velti Katrīna aizgāja, vienā intervijā minēja, ka pēc aiziešanas no hokeja esot tikai gulējis dīvānā un neko nedarījis. Viņi kopā nekad nebija manāmi tik ļoti ceļojot, apmeklējot pasākumus un te par runa nav par naudu. Ar Pēteri iet visur, kaut dzīvniekus skatīties, patversmes utt. Visu laiku kustībā.