es to Oļegu paskatījos Instagram. Likās īstenībā sakarīgs un simpātisks vīrietis. Manai gaumei. Savs bizness, mēģina taisīt video un reklamēties, sava māja, rūpējas par bērnu (nezinu cik viņam viņu īsti ir). Tāds nopietns cilvēks. Vecumam nav nozīmes, bet attieksmei gan. Es domāju, viņš negaidīja, ka Adriana būs tik nenobriedusi. Noteikti šķita Jauna, simpātiska, seksīga sieviete. A tur bāba ar putniem galvā, ā nē, eņģeļiem. Kura laikam vēl normāli dzer. Ja to Teslu vēl sasita. Priekš kam vīrietim 40+šito drāmu?Ariete @ 02.12.2025 09:06Intervijā Kasjauns teica ka Oļegs viņu pamudināja atgriezties Latvijā ?
Visticamāk ka tā arī ir. Gobzems rakstīja, ka Oļegs šņauc, bet kas to zin. 😁krixis3 @ 02.12.2025 09:27es to Oļegu paskatījos Instagram. Likās īstenībā sakarīgs un simpātisks vīrietis. Manai gaumei. Savs bizness, mēģina taisīt video un reklamēties, sava māja, rūpējas par bērnu (nezinu cik viņam viņu īsti ir). Tāds nopietns cilvēks. Vecumam nav nozīmes, bet attieksmei gan. Es domāju, viņš negaidīja, ka Adriana būs tik nenobriedusi. Noteikti šķita Jauna, simpātiska, seksīga sieviete. A tur bāba ar putniem galvā, ā nē, eņģeļiem. Kura laikam vēl normāli dzer. Ja to Teslu vēl sasita. Priekš kam vīrietim 40+šito drāmu?
Ir, ir Gobzim jau arī dīvainas aizdomas, kāpēc pakaļbraucošā mašīna esot apstājusies. Manuprāt, tikai normāli, jebkurš šoferis lektu ārā. Varbūt izdegšana, varbūt nelaimīga mīlestība vai naudas lietas. Kāpēc uzreiz darbs pie vainas?Dadaaa @ 01.12.2025 23:12Kāpēc Gobzems ir tik pārliecināts , ka sievietei kas iebrauca Daugavā bija izdegšana utt. Kur tad versija par krāpšanu? Viņa profils tak par to vien ir. Šis izmeta to ideju un visi mediji paķēra.
P.s līdzjūtība tuviniekiem.
Zandai ir vīrišķīgi vaibsti, bet nu tagad jāsaka, ka tiešām kļūst...neglīta.GlorijaGrevcova @ 02.12.2025 08:00Un kas ar tās Jeļas draudzenes fitnesa guru Zandas Rešetinas seju noticis? Tanī reklāmas video kā bišu sakosta, ačteles dziļi iegrimušas un viss ğīmis kā pūpēdis. Izcili. Litrs botoksa iešpricēts? Nu bet galvenais, ka grumbu nava? ???? Es nevaru šito stulbumu. Tik iedvesmojoši, ļa, ļa, ļa par trenēšanos un pareizo uzturu, tikai, kā redzams, pa virsu vajag litriņu botoksa. Kad vienreiz muļķēm pieleks, ka tās grumbas simtreiz labāk uzskatās nekā iegrimušas cūkas ačteles un uzblīdusi seja.
LindaP @ 02.12.2025 06:42
Jā. Maza alga, bet brauca ar 50-60tk pirktu auto.. Nu nezinu...
Vienīgi tad tur vērtības, ne valsts pie vainas.