IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 784
Reģ: 01.11.2023
Ka strada tie pārgājieni ka piemēram tagad Dacei alpai un našķoties Zanei tgd ir? Kāds tur kko apmaksa vai vnk baigi labas draudzenītes visas pa savu naudu izdoma uz Šveici aizbraukt?
02.10.2025 20:33 |

Reitings 784
Reģ: 01.11.2023
akul12 @ 02.10.2025 09:54

Tas daudz ko izskaidro, jo ja sieviete neiedod pēc viršu kafijas izmaksāšanas, tad arī rūgtums paliek ? Jo kafija bija, bet sekss nebija ?
Bet tas nemaina faktu, ka starp mirstīgajiem, čalis par spalvu bužināšanu iedod lietošanā tikai vecu žurku vai x5.

Ka izskatās veca un ka jauna zurka? 😂
02.10.2025 20:36 |

Reitings 25
Reģ: 23.03.2022
Skandalalert @ 02.10.2025 20:33
Ka strada tie pārgājieni ka piemēram tagad Dacei alpai un našķoties Zanei tgd ir? Kāds tur kko apmaksa vai vnk baigi labas draudzenītes visas pa savu naudu izdoma uz Šveici aizbraukt?

Es visu laiku biju baigi pārliecinātā, ka šiem pārgājieniem pašas savācās un dodas par savu naudu. Man jau šķiet, ka tur jau nav jābūt baigajām draudzenēm, lai pāris cilvēku novāktos. Līdzīgi domājošas vai no līdzīgām aprindām, vai vnk kāds cits vienojošs elements. Nu, līdzīgi kā bieži vien FB vāc grupiņas kopīgiem kāpieniem Tatros vai kur citur, jo bariņā vnk interesantāk. Bet nu vai tā ir es nezinu. Vienkārši spriedelēju 😀
02.10.2025 21:32 |

Reitings 1978
Reģ: 31.01.2023
Skandalalert @ 02.10.2025 20:36

Ka izskatās veca un ka jauna zurka? ?
Žurka var būt tikai veca. Diez vai kāds entuziasts mūsdienās radītu jaunu kopiju.
02.10.2025 21:48 |

Reitings 8103
Reģ: 27.03.2024
queen2820 @ 02.10.2025 15:15
Arnita Oliņa izskatās ka vispār ikdienā nevāc savas meitas ,nesen vēl bija tāda cietēja ,vientuļā māte , tagad baigā biznesa lēdija, ikdienā rīta peldes ,pastaigas ar sevi ,kosmetologi , zinzino.
Ienācu tieši ierakstīt. Izrādās, ka nu jau arī meitu ar krūti vairāk nebaro. Nav jau mana darīšana, kas un kāpēc, bet meitai pat nav vēl pus gadiņš, un LIELĀ krūts barotāja nu ir atmetusies. Protams, jo ikdienā mazākā meita ir ar aukli lielākoties(cik pēc story var noprast). Tāpēc nav jau laika barot ar krūti, vieglāk iedot maisījumu. Es saprotu tēvs baro ar maisījumu ok, kad ir pie viņa, bet tu māte, kurai ir bērnu kopšanas atvaļinājums, kura tur runāja, ka baros ar krūti, nu jau mazo atstāj auklei. Pie tam vēl viņa strādā no mājām ar Zinzino, bērnu var pabarot jebkad un jebkur. Nākoša Didrihsone- nu tik būs bizness ies uz urrā. Un jauno jo*eru meklēšana, jo tie ziedi arī parādās ik pa laikam, un ne tie lētākie.
Būtu labāk meitai laiku veltījusi kamēr viņa maziņa un neiet dārziņā. Pretīgas šīs mūsdienu influenceres.
02.10.2025 21:56 |

10 gadi
Reitings 166
Reģ: 28.01.2013
lieniite2015 @ 02.10.2025 21:56
Ienācu tieši ierakstīt. Izrādās, ka nu jau arī meitu ar krūti vairāk nebaro. Nav jau mana darīšana, kas un kāpēc, bet meitai pat nav vēl pus gadiņš, un LIELĀ krūts barotāja nu ir atmetusies. Protams, jo ikdienā mazākā meita ir ar aukli lielākoties(cik pēc story var noprast). Tāpēc nav jau laika barot ar krūti, vieglāk iedot maisījumu. Es saprotu tēvs baro ar maisījumu ok, kad ir pie viņa, bet tu māte, kurai ir bērnu kopšanas atvaļinājums, kura tur runāja, ka baros ar krūti, nu jau mazo atstāj auklei. Pie tam vēl viņa strādā no mājām ar Zinzino, bērnu var pabarot jebkad un jebkur. Nākoša Didrihsone- nu tik būs bizness ies uz urrā. Un jauno jo*eru meklēšana, jo tie ziedi arī parādās ik pa laikam, un ne tie lētākie.
Būtu labāk meitai laiku veltījusi kamēr viņa maziņa un neiet dārziņā. Pretīgas šīs mūsdienu influenceres.
domāju, ka tie ziedi no ZDX, kaut kad arī minēja, ka plānā drīz brauciens uz Dubaiju, noteikti pie viņa brauks ciemos.
02.10.2025 23:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)