Par šo pašu tēmu paturpinot, jo ir runa par Influencerēm un visu to saistīto. Es gribu pajautāt jums, vai tiešām jūs visas tik akli ticat viņu bildēm "es bez kosmētikas", kurās tik un tā viņas izskatās ļoti, ļoti ok?
Es neticu. Nu tak skaidrs, ka tāpat ir uzlikušas vieglu tonālā un vai pūdera kārtiņu, ir permanentais vai pieaudzētas skropstas, vakara gaisma, kas met smukas ēnas. Plus vēl daudzām ir uz miesaskrāsas toņa pusi iekrāsotas acu ēnas, šķietami nemanāms zīmulis ap vai zem acīm, neizslēdzu, ka arī photošops. Bet tik daudzas komentāru rakstītājas ("cik tu skaista bez kosmētikas") to neredz. Nē, man neskauž, jo personīgi sevi uzskatu par simpātisku sievieti, arī vakarā varu pilnībā notīrot kosmētiku, mazliet nopūderēt seju un pārlaist matus pār plecu un vakara gaismiņā nofočēties un man visi teiks - wow tu tik smuka, kam tu vispār krāsojies? Bet nē, no rīta, ziemā, zilajā dienasgaismā pieceļoties, es tā nekad nejutīšos, respektīvi ar gaumīgu grimu es tad noteikti būšu skaistāka, ja, piemēram, būtu jāliek kādas likmes.
Man jau šķiet, ka Influenceres, slavenības, kad nobildējas it kā bez grima un šo faktu piemin ar šādu tekstu vai haštagu #nomakeup, ir simpātiskas sievietes, bet realitātē tā katru reizi neizskatās, taču noķerot savu smukumbrīdi un ne spilgti sakrāsojoties, iepousto un tīksminās, ka citas sievietes uzskata, ka viņas tā bez grima izskatās vienmēr un jebkurā situācijā. Bet tā jau īsti nav, ja jau ikdienā smukās bildes (kuras pašas atzīst pat labu esam) top ar lielu kārtu uz sejas.
Kā jums liekas?