Mikrii @ 06.02.2020 00:53Mani fascinē Telpas jaunā lektore, kas sludina, ka liekas svars esot galvā. Pašai skaidri redzams liekais svars un nu izdomājusi baigo attaisnojumu sev un citām, kurām tāds ir - meitenes tas ir tikai galvā, jūs īstenībā neesat resnas un ļumīgas! Nu wtf! Labāk pietiek rīt, nevis izved veselas lekcijas, ka ķipa tā nemaz nav, riepa tur īstenībā nekarājas, jums tiksi tā izliekas un jūs to izdomājat!
Prātiņ nāc mājās! Un ar šitādu bullshitu naudu pelna! Nu ārprāts!
watchingandtalking @ 06.02.2020 10:46Mjā man arī Dvinska šķiet tāda, kas nenes to jaukas, mīļas māmiņas tēlu. Ka jau iepriekš teicu un mani uzreiz te nolamāja. Viņas izskatās pēc izžuvušas mūmijas, no kuras bērni drīzāk baidās.
Virsnīte bija forša, arī personīgi pazīstu, viņa tiešām arī dzīvē ir laipna, jauka, un forša.
Kāpēc lai nevarētu?turbopeka @ 05.02.2020 22:21Evoja redko eed ikrus budama stavokli- is that ok ?! ?
turbopeka @ 05.02.2020 22:21Evoja redko eed ikrus budama stavokli- is that ok ?! ?
watchingandtalking @ 06.02.2020 19:41Demonei atkal širmis verās, vairāku storiju garumā klātē, ka sejas maskas ir bezjēdzīgas, nav jēgas tādas lietot, jo tāpat iesūcas pašā virsjārtiņā, vējā izmesta nauda, bla bla bls, BET pēdējā storijā nonāk pretrunās ar sevi un saka, ka grob pagatavot maskas pati un vai ir kādi ieteikumi ???
Pormifē @ 11.02.2020 10:45Dvinska ielikusi story kā podu tīra. Nopietni? Vēl varēja pliko pakaļu visiem parādīt.