Komēta @ 23.01.2020 22:17
Es domāju, ka pats instagrams izvērtē vai ir fake vai nav, jo to zilo ķeksīti nedod kuram katram. Un vispār instagrams ir mainījis savu algoritmu. Un tagad skatoties pēc tavas aktivitātes instagram vidē tavu jauno bildi parāda tikai pāris procentiem taviem sekotājiem, ja vien paši speciāli nemeklē. Tādējādi grib panākt, lai cilvēki ir aktīvāki storyos, piesekošanā, IGTV u.t.t. Lasīju kaut kad internetā, detaļas neatceros, bet tāda aptuveni tā doma.
Man arī bildes sākuši laikot salīdzinoši mazāk cilvēki salīdzinot ka bija agrāk, ņemot vērā, ka sekotājus neesmu pirkusi, bet to man ir pietiekami daudz priekš cilvēka, kas nav influenceris vai cita veida slavenība, bildes laiko maz.
Verified kontu var iegūt, ja tu pats piesakies verifikācijai.
Nosacījumi - ir jābūt sabiedrībai atpazīstamai personai, jābūt pietiekami meklētam Google.
Maija Armaņeva viltīgi izveidoja neskaitāmus kontus - (maija style, maija daily, maija Fan page), kur visi posti ir ielikti 2019.gada 11. jūnijā.
Piesakoties verifikācijai, tekstā noteikti minēja, ka lūk, ir tik daudz konti ar mani, lai cilvēkiem nesajūk.
Protams, nostrādāja arī tas fakts, ka viņa ir filmējusies TV un ir tiešām ievērojama personība sabiedrības krējumā.
Agnija Grigule nepiesakas, jo viņai vienkārši ir pofig. Viņa nekad sevi nav pozicionējusi kā stulbu influenceri.