Slinki policisti.?
QueenofGossip @ 23.01.2020 14:48Reinis E. ir sūtijis savu locekli..un bildejies pie spogula ar to rokas..visss jelibas.. + vins visam raksta-copy paste
Starpcitu, vins vel ir aktivs interneta?
Komēta @ 23.01.2020 14:52
Ir, ir, vel pirms divām nedēļām man rakstīja un aicināja iet ārā, neskatoties uz to, ka man ir draugs.?
Bet laikam iet uz riņķi viņam tie cilvēki, jo visām jau rakstījis, tad nu jāmēģina atkal ar tām pašām. Man viņš kādas četras reizes ir rakstījis ar pārtraukumiem.
Viņam youtube ir dažādi video. Var atrast - Kristofera dzīve, ja nemaldos
blacke @ 23.01.2020 14:52
Kas tas tāds par čali? Pirmo reizi dzirdu ko tādu.
QueenofGossip @ 23.01.2020 15:09Eu, “meičuki”?
Runājot par Elinam,Reiniem utt, ienaca prata vel viena meitene ILZE KLEZE BAI KELZE (Kaut kas tads) man ari liekas Kad vina nav isti normala? Kads ir jusu viedoklis? Visu laiku ari bilde savu”starpeni” rakstot,Kad tā. Ir ATSKAITE
Tad mistiski arī karoče runā bezsakaru. Max fun ?
Komēta @ 23.01.2020 15:12
Jā, viņu klausoties vai palasot viņas caption, tas ir smadzeņu mezglis, tu pat nespēj saprast par ko iet runa, tā, ka pilnīgi neko nesaproti. Nu tur galīgs čau.
Un visam tam vel klāt- ko viņa par to hokeju tur stāsta un liek kaut kadus hokejistus, es arī nesaprotu, kāds viņai sakars ar to visu??
Komēta @ 23.01.2020 15:12
Jā, viņu klausoties vai palasot viņas caption, tas ir smadzeņu mezglis, tu pat nespēj saprast par ko iet runa, tā, ka pilnīgi neko nesaproti. Nu tur galīgs čau.
Un visam tam vel klāt- ko viņa par to hokeju tur stāsta un liek kaut kadus hokejistus, es arī nesaprotu, kāds viņai sakars ar to visu??
QueenofGossip @ 23.01.2020 15:25
Vina ir ragana? ekstrasense?
Kas ir klemmes,Ko vina dara vispar?
Solarija strada cik zinu ..bet nu parak traki aktivs internets?
Vinai 2 bernini.
Komēta @ 23.01.2020 15:32
Tikko atī paskatījos viņas postu, kas ievietots pirms pāris dienā, kur viņa ar asarām acīs stāsta kaut ko par “Viņu” , kas ir viņš????? Par ko iet runa? Liekas, ka viņai kads uzdod jautajumu galvā un viņa atbild.
QueenofGossip @ 23.01.2020 16:01Nekad @klezeilze (insya)
Nav manīta ar kādu “vinu”?♀️, kaut visu laiku piemin kaut kadu virieti/viriesus utt.. Meitene tiesam ir simpatiska -pec izskata, bet Kad palasa,paklausas visu to ....DŽĪZUZKRAIST, INŠALLAH????... Tā kā paralela dimensijā,piemēram : Čau, sodien Es eju uz darbu,jā,jo Ūdens ir zila,vispār manam kakim loti patik ēst, vins ir viss Ko Es velos,vislaik domaju, vislaik esmu spele,viss apkart notiek jā..”-vienakrsi KO!?
Komēta @ 23.01.2020 16:10
Nu te perfekti citēts?
Zinu, ka viņai ir bijusi saķeršanās ar Elīnu 1509 ( ne Didrihsoni), tadckadu brīdi viena otru nomelnoja, Kleze izteicas par Elinas izskatu dirzgan precīzi, bet Elīna protams nolamāja un uzkarsa kārtīgi.? Visbriesmīgākais savienojums būtu Elīnas izskats un Klezes dīvainības, nu tas būtu kas skaists.?
QueenofGossip @ 23.01.2020 16:14
Varbut vinam jaklust par draudzenem??
Komēta @ 23.01.2020 16:15
Domāju, ka tad vide tiks apdraudēta.
QueenofGossip @ 23.01.2020 16:18
Bet brīnos,ka berentiesa Ilzei puikas neatnem..Kaut gan vini dzivo cik zinu aprupes centra-jau ir atnemti.
Komēta @ 23.01.2020 16:10
Nu te perfekti citēts?
Zinu, ka viņai ir bijusi saķeršanās ar Elīnu 1509 ( ne Didrihsoni), tadckadu brīdi viena otru nomelnoja, Kleze izteicas par Elinas izskatu dirzgan precīzi, bet Elīna protams nolamāja un uzkarsa kārtīgi.? Visbriesmīgākais savienojums būtu Elīnas izskats un Klezes dīvainības, nu tas būtu kas skaists.?