Komēta @ 23.01.2020 12:32
Viņa atklāta kad kāds jānolamā, bet tā visas gudrības samacījusies no citiem, ko pateikt skatītājiem. Jo tas ko viņa saka un secina neatbilst viņas dzīves pieredzei un darbībām. Saka vienu, dara ko citu.
QueenofGossip @ 23.01.2020 12:35
Ari pamaniju! Kad citas par maukām saukt,Elina prieksgala?♀️?
Kad kāds pasaka par Elīnu Kad vina ir tāda.. uzreiz viss .. vsjo.. NETAISNĪBA AUGSTĀKĀ PAKĀPĒ!
Ai, Ko te nemties. Paliksim pie tā, ka jā,Elīn, mums skauž???
Komēta @ 23.01.2020 12:41Varbūt kāda ir sastapusies ar
Reini Kristoferu Eizenbārdi??
Nevar būt, ka neviena par viņu šeit nav runājusi, vai arī esmu palaidusi garām.☹️
Instagramā Kristoferadzīve un viņš ir wannabē youtuberis.
QueenofGossip @ 23.01.2020 12:41Anyway. Ja cilveks nevēlas tikt apspriests,kritizēts, NAV Ko visiem visu stastit, baumot un izrādīt savu dzīvi!
Es jau ar domu aizvainot kādu no “ietekmelem” seit neesmu , bet ja cilveki paši sevi tā izliek, izrāda...Latvijā vārda brīvība?
Un domaju,ka te runā nevis par “kaiminieni Mašu” no maskačkas,kas ar netīriem roku/kāju nagiem -bez zobiem..kas klusībā sēž uz sava matrača un dzer šnabi...Bet gan par cilvekiem,kuri pasi ar savu interneta uzvedību rada kaut kādas emocijas! Par tanti mašu visiem vienlaga-ka vina izskatas un Ko dara-Kapec? Jo to neuzspiež citiem! Nelien virsu ar to informaciju
QueenofGossip @ 23.01.2020 12:54Un jāuzmanas nevis no mums “sliktajām” bet gan no savām draudzenītēm?. Kuras arī sastāda 50% baumu:) bet tas tå
QueenofGossip @ 23.01.2020 13:01Tas,ka lasa tas točna
QueenofGossip @ 23.01.2020 13:21Deimone ir bisexuale?
Daudzas bildes bučojas ar meitenem!
Komēta @ 23.01.2020 13:28
Neesmu viņai baigi sekojusi līdzi, laikam būs jāpaskatās?
Varbūt kāda ir sastapusies ar
Reini Kristoferu Eizenbārdi?
Man nav ko @ 23.01.2020 13:44
Diezgan smaga pieredze. Man bija 16 gadi, kad viņš man rakstīja instagramā. Piedāvāja ar viņu uzfilmēt fake taxi video, sūtīja savu...., kaut zināja, ka esmu nepilngadīga, teica neķītras lietas, ko grib ar mani izdarīt. Man visas sarakstes ir saglabājušās.
Brīnos kā viņam vel nav bijusi saistība ar policiju, runājot par nepilngadīgo meiteņu pavedināšanu.