ZvaigžņuCeļš @ 19.01.2020 15:08
Viņai principa visu sponsore mamma! Agrak vispar bija crazy meitene,kad palika stāvoklī,tad daudziem bija ohh gaad! Bet berns viņu ir izmainijis,tā teikt nolicis pie vietas,kas ir pozitīvi!
Pormifē @ 19.01.2020 15:13
Kā var vispār vīrietim patik tas, ka “sievasmāte” palīdz, sponsorē!? To man nesaprast!
Pormifē @ 19.01.2020 15:13
Kā var vispār vīrietim patik tas, ka “sievasmāte” palīdz, sponsorē!? To man nesaprast!
ZvaigžņuCeļš @ 19.01.2020 15:18
Viegla dzīve? kuram gan nepatiktu,ha
Leora @ 19.01.2020 15:29Kramina vispar loti skaista, bez make up. Mamma ari vinai skaista un super jauna izskatas. Labi geni meitenem. Bet Kraminas draugs gan man liekas pec izskata sieviskigs.. nu liekas abi vismaz vizuali nesaskan. Bet nu tam nav nekadas nozimes..
Leora @ 19.01.2020 15:29Kramina vispar loti skaista, bez make up. Mamma ari vinai skaista un super jauna izskatas. Labi geni meitenem. Bet Kraminas draugs gan man liekas pec izskata sieviskigs.. nu liekas abi vismaz vizuali nesaskan. Bet nu tam nav nekadas nozimes..
Es tieši gribēju jautāt - man vienīgajai liekas, ka viņa ir ļoti nesimpātiska meitene? :D Nu tā, ka tur tiešām nekā nav....Nevarētu par viņu pateikt - wow, cik skaistas lūpas, acis vai sejas vaibsti, jo nu...nav.Leora @ 19.01.2020 15:29Kramina vispar loti skaista, bez make up. Mamma ari vinai skaista un super jauna izskatas. Labi geni meitenem. Bet Kraminas draugs gan man liekas pec izskata sieviskigs.. nu liekas abi vismaz vizuali nesaskan. Bet nu tam nav nekadas nozimes..
Leora @ 19.01.2020 15:24Man gan likas, ka tie apavi ir briesmigi bernam, pati vel tur klupdama gaja. Man zhel berna, ka ara nevar normali paskraidit, jo mamma uzvilkusi neertus apavus.
Ko tad Santa saka kaa ir? Tada pati ka parejas insta mammas, neko nesaka reali, pielaizijas Dzenitei uzreiz pec Danenbergsones.