LLL @ 16.01.2020 09:59Njā kā Dvinska izteicās acis asiņotu ja redzētu sava bērna matos kaut ko tādu. Nu vāks.
LLL @ 16.01.2020 09:59Njā kā Dvinska izteicās acis asiņotu ja redzētu sava bērna matos kaut ko tādu. Nu vāks.
Undiya @ 16.01.2020 11:09Nu, un, ka viņa ir māmiņu kluba vadītāja? Tas nozīmē, ka vairs nedrīkst izteikt savu personīgo viedokli, savā personīgajā instagram kontā? ?
Tad jau, acīmredzot, jums patīk liekulīgi cilvēki, kuri saka to ko jums patiktos dzirdēt.
Ir tik daudz māmiņu, kuras būs fanā par tādām lietām un tikpat daudz, kurām vemt gribas un acis asiņo. Kurš tad ir pareizais viedoklis, kurš jāpauž arī Dvinskai? Jeb tomēr drīkst būt katram savs viedoklis, gaume, veids kā audzināt bērnus un ko pašam vilkt mugurā?! ?
Ticu, ka tāpat kā es, tā arī Dvinska nopirks tam bērnam to parūku, ja tas būs nereāls must have, nevis tikai mirkļa iegriba par kuru pēc stundas jau aizmirsa, ka mamma nenopirka.
Undiya @ 16.01.2020 10:05Es saviem bērniem ļauju skatīties multenes un viņiem ir visu iespējamo multeņu spēļmantas. Nav ko pārspīlēt ar atņemto bērnību, ja neņemu līdzi 4 gadīgu bērnu uz veikalu nopirkt šausmu lietas. Viņem pat neinteresē ko velku mugurā, tik cik papriecājas, kad kaut kas jauns.
Mums bd sapulcē pat audzinātājas lūdza nevilkt bērniem spaidermenu u.c. multfilmu varoņu lupatas, jo bērni viens otram sitot un saka, ka sit jau spaidermenam.. un tas, kuram iesit saka, ka viņam nesāp, jo viņš ir spaidermens.
Sakat ko gribat, bet bērni stila un gaumes izjūtu mācās ğimenē. Protams ir izņēmumi, kur no dziļas ğerevņas iznāk Maijas Silovas cienīgs eksemplārs, bet, nu , pa lielam kāda māte, tāda meita! ?
Es nesaku, ka pastaigājot Elsas kleitā uzreiz ir norakstīts bērns, bet, ja man neprasa, tad toč par to naudu labāk nopirkšu labāku kleitu ar kuru nav kauns uz ielas iet.
Nu protams speciāli jau nevajag pirkt. Bet vairāk liekas stulbi tas Dvinskas stiliņš redz neļaušu meitai skatīties frozen, lai tik nesagribētu kaut kādu nemodīgu apģērbu.Undiya @ 16.01.2020 11:48ShabbyEve, nu, tad par māmiņu kluba vadītāju u.c. raidījumu vadītājiem jāliek roboti. Katrs cilvēks par kaut ko pie sevis padomās. A, ko tu gribētu? Lai Dvinska pārtrauc intervējamo un sāk izklāstīt savu personīgo viedokli, kuru neviens nejautā? To viņa pilnīgi mierīgi drīkst darīt savā privātajā, publiskajā kontā, kuram tu esi izvēlējusies sekot.
Lol.. nezin par cik pārgudrām grib iztaisīties, bet loğiskā domāšana kaut kur stipri pieklibo.
LLL, nopietni? Tikai tad bērnam ļauts baudīt bērnību, ja viņš ir sağērbts briesmīgās poļu lupatiņās? Kur tās šausmenes vispār var atrast? Titānikā? Reāli maniem bērniem ir pofig ko es velku viņiem mugurā un es tikmēr velku to, kas ir manā gaumē un man pieņemams. Nemaz netaisos viņus uz veikalu ņemt līdzi un ļaut izvēlēties drēbes. Lai no sākuma izaug.
Pat nerunāsim par supervaroņu lupatām, es neiešu pirkt dzeltenas zeķubikses ar rozā lāčiem un zilu kleitu ar brūnām zvaigznēm, jo meita tā 2 gados sagribēs. Nu, neğērbšu bērnus kā klaunus. Kad izaugs, tad lai ğērbjas kā grib. Ja 7 gados gribēs sev spaidermena cepuri, tad lai pērk, bet cerams līdz tam laikam būs iemācījušies sakarīgi ğērbties.
“ Šis ir iemesls kādēļ es ļoti ilgi turējos pretī tam, ka Grieta redz multeni Frozen”Undiya @ 16.01.2020 12:21LLL, jums te lielākajai daļai domāt un filtrēt informāciju vajag iemācīties. Viņa ir kaut kur minējusi, ka viņas meita nekad neredzēs šo multeni? Grieta vēl nemaz nav tādā vecumā, lai spētu uztvert kaut ko no tās multenes... kur, nu, vēl noskatīties no sākuma līdz galam.
Redaktore @ 16.01.2020 15:12Vakar saņēmām satrauktu zvanu, kurā persona mums sūdzējās par viņas ģimenes un bērnu apspriešanu. Atcerēsimies, ka, lietojot forumu, ir jāievēro tā noteikumi, un noteikti nevajadzētu izmantot rupjus un aizskarošus vārdus. Aicinam pieturēties pie ētikas normām. Paldies!
Ar foruma noteikumiem var iepazīties šeit - https://lilit.dieviete.lv/privatepolicy/