Kiki007 @ 15.01.2020 14:12Iesaku ignorēt žultainos komentārus un atškaidīt darvas mucu ar piliniem medus ?
Piemēram:
Man patīk Elīnas Didrihsones uzņēmība. Meitene 20 gados atvēra savu apģērba veikalu. Kamēr citi jaunieši vemj klubu toletēs, viņa vada biznesu, tic Dievam, ir precējusies un pats svarīgākais: Viņa nekaunās par to,kas viņa ir! ?
Undiya @ 15.01.2020 14:21Neesmu nekāda fane, vienkārši saku, ka jūs pa traku dodat vaļā par cilvēku un viņa ğimeni. Varbūt esat jaunas un stulbas, bet dzīvē viss baigi nāk atpakaļ. Nebrīnaties, ka pēc pāris gadiem kāds cits par jūsu ğimeni ar izteiks neglītas piezīmes.. un tad atceraties kā tieši tāpat apspriedāt citu dzīvi! Ticat man - gan jau būs sāpīgāk, kā tagad domājat. Un nebūs jau pat jāliek bērni instagramā.. tādas kā jūs noteikti ir arī jūsu draudzenes un paziņas.
Var tikai apbrīnot jūsu sekošanu cilvēkiem, kuri riebjas. Es tādiem parasti atsekoju. Tai pašai Dzenītei esmu domājusi atsekot, jo nav nekas baigi interesants un iedvesmojošs priekš manis. Parasti parevidēju un atsekoju, kad uzrodas vairāki jauni un interesantāki cilvēki kam piesekot, lai nebūtu stunda jāpavada izskatot visiem visus storijus.
P.S. Tāpat kā jūs te diršat par citiem, tāpat arī par jums drīkst. Esat tak izlikušas savu viedokli publiskai apskatei.
Leora @ 15.01.2020 14:19Kapec Dzenite ieciklejas uz to nesmukumu par berniem? Es jau uzreiz ierakstijos, ka tas nav ok. Bet par visu parejo totals ignore - te ari ir dazi sapratigi komentari, par to plikumu un bernu drosibu. Par to gan negrib Dzenite runaties? Atrod visbriesmigako komentaru par kuru te uzreiz tika teikts, ka izcili stulbs komentars.. bet normalos kritizejosos komentarus ignore ? uzskatu, ka Dzenite dramu mekle ne tur. Un pie tam es saprotu - parkapa anonimitates robezhu un publiskoja reali vardu un uzvardu? Kur tadus datus dabuja?
Undiya @ 15.01.2020 14:32Tieši tā! Te esot jauna, forša iespēja bloķēt to ko nevēlies lasīt un maucat tik tālāk! ?♀️?
Seina, man tu varbūt neliecies smuka! Bet es negribu tevi aizvainot, jo kāda tu esi, tāda tu esi un tikai tāpēc, ka es tā pateicu tu smukāka nepaliksi. That's the point. Kāpēc jāvairo ļaunais?
Arī par Didrihsoni piekrītu. Nav manā gaumē ne viņas stils, ne drēbes, kuras tirgo, ne viņas vīrs man patīk, ne klausīties viņā patīk, bet tāpat viņa man ēst neprasa. Lai tirgojas, man neskauž viņas bizness un tas, ka nedod čekus. Ja es ko pirktu, tad pajautātu arī čeku, ja man vajadzētu.
Un man prieks, ka jauna meitene mauc kā māk, nevis stāv UK pie lentas, fasē vistas un katru nedēļas nogali nodzer pa klubiem.
Seina, man tu varbūt neliecies smuka! Bet es negribu tevi aizvainot, jo kāda tu esi, tāda tu esi un tikai tāpēc, ka es tā pateicu tu smukāka nepaliksi. That's the point. Kāpēc jāvairo ļaunais?
Undiya @ 15.01.2020 14:51Nē, es neesmu svēta un ar draudzenēm arī klačojos, bet, nu, ne tik traki. Mums parasti ir citas lietas ko pārrunāt.. par SAVIEM bērniem, SAVIEM vīriešiem, SAVIEM ceļojumiem un citām SAVĀM ikdienas lietām. Goda vārds. Bet varbūt tiešām jums vēl jāpaaugas līdz tādam līmenim.
Knābājat citas, bet pašas visticamāk nevarat pat sev kabatas naudu nopelnīt.
Es par audzinasanu ne varda neesmu teikusi. Neiesaistos, jo mes ne suda nezinam ka vina audzina bernu, to vispar nav radijusi pa lielam. Dazi storiji neko neizsaka, varbut majas vina regulari blauj uz berniem, nezinu.