Kad plānojas dzimšanas diena? Kurā mēnesī? Ja vēl ārā kaut cik smuks laiks, varu Mārupes pusē, tepat pie Rīgas, iieteikt vietu JIP Mārupīte, tur var noīrēt instagramīgu koka namiņu pie ūdens kurā uzklāt galdu un ballēties iekštelpās, ir iespēja arī laivas un sup dēļus īrēt, kvadracikli arī man šķeit, ka bija, ir smilšu pludmale, volejbola laukums, futbola laukums, gaļiņu var cept utt., tas tā, ja patīk daba.
Manuprāt arī izmaksas baigi atkarīgas no tā cik šikas svinības gribi. Ja ēdienu taisīsi pati,būs lētāk nekā piemēram sūtot no kāda, kas visu uztaisīs tavā vietā.
Vēl no pieredzes varu ieteikt viesu namu Kalnavoti, bet tas gan bija Koknesē, par cenām neko nezinu, bet vieta pie Daugavas, ļoti skaists viesu nams.
Man visas svinības kur vietas ir bijušas īrētas, ir bijis aptuveni 200-400eur izmaksās, ja gribas letāk tad kā jau teicu, ēdienu un dažādas dekorācijas var gatavot pats un darīt visu pats. Ja gribas šikāk, var īrēt cilvēkus un dekorātorus.
Par jautru svinešanu, iesaku izdomāt kādas inčīgas atrakcijas, Jūsu vecumam atbilstošas, ir daudz dažādu smieklīgu lietu, manurpāt vakara vadītājs ir vējā izmesta nauda, nu protams ja pašiem neko nesanāk izdomāt tad jā, bet es te nesen kāzās biju un visu to, ko piedāvāja vakara vadītāja, arī es varētu piedāvāt, spēles un atrakcijas, kas bija, jebkurš var novadīt:)