Ritss @ 03.08.2019 21:355) Spīdzināšanas gadījums:
Māsīcai bija bail no gliemežiem un es viņai speciāli bāzu virsū viņus :D
(nežēlīgi no manas puses, jā... bet nu wtf... kā var būt bail no kā tāda, nav jau zirneķļi :D :D)
Boden @ 03.08.2019 21:36
Vai čūskas !
Ritss @ 03.08.2019 21:38
Aha :D Zalķši gan piemīlīgi ir.
Viņi nav indīgi, sliktākais ,kas var notikt ir tikai kaut kāda asinssaindēšanās, ja nu gadījumā iekož :D :D
Boden @ 03.08.2019 21:40
Nezinu vai patiesi, bet skolas draugs stāstīja atgadījumu, kad nežā sēņojis un izdomājis aiziet pa...
Nu tā iekārtojies un dupsī esot iekodis zalktis???
es tā ņirdzu :D:D:DRitss @ 03.08.2019 21:38
Aha :D Zalķši gan piemīlīgi ir.
Viņi nav indīgi, sliktākais ,kas var notikt ir tikai kaut kāda asinssaindēšanās, ja nu gadījumā iekož :D :D
nē, es par šo ņirdzu :DBoden @ 03.08.2019 21:40
Nezinu vai patiesi, bet skolas draugs stāstīja atgadījumu, kad nežā sēņojis un izdomājis aiziet pa...
Nu tā iekārtojies un dupsī esot iekodis zalktis???
Ritss @ 03.08.2019 22:016.
12 klasē (ziemā) braucu uz skolu ar vecāku mašīnu, izdomāju,ka nekas svarīgs nav aizbraucu pavizināties. Iebraucu neceļos( braucot uz ''lāču dīķi'' kur uz priekšu ksutēties nevarēja un neko lagā nevarēja redzēt. Attaisīju druvis uz mēģināju atpagaļgaitā braukt, un kārtīgi atdauzīju druvis pret sniega kupenām :D :D
Nevarēja aiztaisīt durvis.... labi,ka nekas traks, aizbraucu uz servisu un viņi varējā ātri iztaisnot visu. ???
Citādāk man būtu........??????
A tas lāču dīķis nav kkur Dobeles novadā? :DRitss @ 03.08.2019 22:016.
12 klasē (ziemā) braucu uz skolu ar vecāku mašīnu, izdomāju,ka nekas svarīgs nav aizbraucu pavizināties. Iebraucu neceļos( braucot uz ''lāču dīķi'' kur uz priekšu ksutēties nevarēja un neko lagā nevarēja redzēt. Attaisīju druvis uz mēģināju atpagaļgaitā braukt, un kārtīgi atdauzīju druvis pret sniega kupenām :D :D
Nevarēja aiztaisīt durvis.... labi,ka nekas traks, aizbraucu uz servisu un viņi varējā ātri iztaisnot visu. ???
moonshine @ 03.08.2019 22:27A tas lāču dīķis nav kkur Dobeles novadā? :D
Nu tad būtu sūdi līdz ausēm :DRitss @ 03.08.2019 22:016.
Boden @ 03.08.2019 22:23
Labi jau ka veiksmīgi iztaisnoja ?