Es par to nesen domāju. Gan varētu. Andželīnai Džolijai arī ir cik tur tie savi un pārējie adoptēti. Manuprāt, viņi ir ļoti laimīgi. Madonnai arī ir savi un adoptētie.minnyminny @ 03.08.2019 10:57Bet gadījumā, ja jums varētu būt savi bērni, vai spētu pieņemt citu bērnu?:)
Adoptēt ir viens, bet pateikt bērnam, ka viņš ir adoptēts ir otrs. Tas ir sāpīgi
Nu es pazīstu ģimeni, kas adoptēja bērnus no nelabvēlīgas ģimenes. Mazie ir pielāgojušies vecākiem, raksturi ļoti labi, neko sliktu nevar teikt. Viss ir audzināšanā !
Mazi bija.Reeceejpele @ 03.08.2019 12:03
Cik mazi bija, kad paņēma un cik veci ir tagad? Mazi bērni tomēr, jā, vieglāk pielāgojas. Un es nesaku, ka nespēlē nozīmīgu lomu, bet...
No viena gadījuma, ko zinu, divas meitenes (māsas) pirms 10 gadu vecuma (gadu vecumi atšķīrās) tika pieņemtas ģimenē. Māte bija, piedodiet atkal, šļuška, tēvs nezināms. Viena meitene pašlaik policijā strādā, otra iet mātes pēdās. Un audzinātas vienādi tika... Nu ne vienmēr, bet reizēm tās tendences ir un viss...neko nepadarīsi
Shakti @ 03.08.2019 11:08
Viens no iemesliem kādēl runāju par zināšanām. Esmu pārliecināta, ka zinot bērna attīstības posmus, zinot bērnu, viņu jūtot, zinot kādā valodā ar konkrēto bērnu runāt utt, sāpi var krietni samazināt.
Esmu adoptēta savā ģimenē - mammas māsa adoptēja no dzimšanas. Neatminos brīdi, kad man būtu pateikts, ka tēvs man nav īstais un arī māte vairs nav šaipasaulē, es to jau zināju kopš iestājās kaut cik apzinīgs vecums, man tas tika pamazām pateikts un izskaidrots, līdz ar to šoks un iespējamā emocionālā trauma izpalika.