Jocīgi ka nepatīk ceļot... LV ir ļoti skaista zeme, katrs novads ir savādāks. Esmu izbraukājis LV krustu šķērsu.Gamergril @ 02.08.2019 17:27Well.... es nesmu bijusi Liepājā, jo nepatīk ceļot un Latvija spilsētas liekas kinda boring.
Un jā es emsu no Vidzemes tāpēc Kurzeme un Latgale man ir neapgūtas teritorijas. Zemgalē kaut kā ir sanācis būt.
MGTOW101 @ 02.08.2019 17:41Jocīgi ka nepatīk ceļot... LV ir ļoti skaista zeme, katrs novads ir savādāks. Esmu izbraukājis LV krustu šķērsu.
Zemgale kopumā ir visnesmukākā/garlaicīgākā - Latvijas Teksasa - līdzenumi/plašumi un lauksaimniecības zemes.
Latgale - ir eksotiska un ļoti skaista, 1000 ezeru zeme.
Kurzeme ir mans favorīt novads - viselitārākais un krutākais - dēļ atklātās jūras, kas ir pilnīgi atšķirīga no līča. Latvijas Kalifornija - Ventspils/Jūrkalne/Pāvilosta/Liepāja u.c
Jocīgi ka nepatīk ceļot...ir daudz iemeslu un cilvēku kuriem nepatīk ceļot. Citiem nepatīk sēdēt mājās un skatīties seriālus un man tas liekas jocīgi.
dalīta 2/3 vieta ar Latgali.mandarians @ 02.08.2019 18:00
Kā tev Vidzeme?
MGTOW101 @ 02.08.2019 18:14dalīta 2/3 vieta ar Latgali.
Vidzemē ir baudāmākie/līkumotākie laba seguma asfalta ceļi Latvijas teritorijā.
P32 - Augšlīgatne - Nītaure - Zaube - Taurupe
P4 - Suntaži - Ērgļi
P33 - Vecpiebalga - Jaunpiebalga
mandarians @ 02.08.2019 18:27
Jā, mums tos ceļus remontē visu laiku, bišķiņ apnicis jau, ar mašīnu grūti izgriezties
es arī neesmu bijusi Siguldā. Ar ko Sigulda baigi atšķiras no Dobeles, Jelgavas, Ventspili? - Ar nosaukumu un ak jā, pareizi, '' skaisto skatu rudenī'' . Man tas rudens nav nekāds skaistais, jo sākas depresija. Katram savs. ?♀️MGTOW101 @ 02.08.2019 17:18Pirmo x Siguldā? Cik tu gadus jau dzīvo Latvijā? Tas apmēram kā pirmo x braukt uz Rīgu?
Tad jau tu Vidzemē nēsi īsti bijis? Braucot uz to galu gandrīz vienmēr iznāk braukt cauri Siguldai.
Kopumā ļoti smuka pilsēta, konkrēti daba, Gaujas nac. parks, gravas/pauguri/ielejas - unikāla vieta priekš LV
[Mašīnā ilgi nosēdēt nevaru un braukt no Liepājas uz Siguldu man personīgi būtu mokas nekā atpūta.
kāpēc Hiacinte neguļ trijos naktī?Hiacinte.B @ 03.08.2019 02:57
Mīļā, smalkās dāmas tagad lido ar airbaltic no Liepājas!