Es esmu riktīgs attiecību cilvēks, kopš 15 gadiem esmu bijusi attiecībās. Protams, ir bijuši arī nelieli starpposmi, jo visu laiku līdz šim brīdim neesmu bijusi kopā ar tikai vienu konkrētu cilvēku. Starpposmos galīgi nepatika būt vienai, un tas nenozīmē, ka attiecības beidzās, jo mani pameta un tāpēc skumu par negaidīto atraidījumu. Vienkārši vientulība nav mans laimīgas dzīves stāvoklis. Nesaprotu to domāšanu - ja esi vientuļa, izmanto šo laiku sev, ej mācies, audz garīgi, kāp pa karjeras kāpnēm, velti laiku saviem hobijiem utml. Vai tad esot attiecībās tas viss automātiski anulējas? Manā gadījumā noteikti nē. Otrs cilvēks blakus vienmēr ir bijis tāds, kurš atbalsta, motivē, ciena manas intereses, palīdz ar padomiem un profesionālām zināšanām. Tiesa, attiecības un mīlestība manā dzīvē ir prioritāte, vērtību skalā daudz augstākas par panākumiem darbā un naudu, taču tas nenozīmē, ka esmu slikts darbinieks, garīgi un profesionāli neattīstos un pelnu minimālo algu. Tāpat arī hobiji nepaliek novārtā.
Saprotu autori, arī ir bijis tā, ka sametas galīgi bēdīgi ieraugot laimīgus pārus kopā pašas dzīves posmā, kad esmu viena un jūtos bezgala vientuļa. Turpini lūkoties attiecību virzienā, un noteikti drīz kādu atradīsi! Galvenais vientulību nerisināt ar alkoholu un vienas nakts sakariem. Ne pati labi pēc tā jutīsies, ne kādu nopietnu kandidātu satiksi. Ir ir tādas sievietes lepnās, pašpietiekamās vientuļās. Bet Tu tāda neesi. Kāpēc mānīt, apspiest sevi, iestāstot, ka būt vienai ir cool, lai gan Tava sirds saka pretējo?