Domāju, ka nevar.
Par lielo slodzi, man savulaik likās, ka es zinu kas ir ļoti liela slodze un smags darbs, bet vai kā es kļūdījos.
Pie kam reizēm 4 h laikā var nomocīties psiholoğijas aspektā vairāk nekā visu 4 gadu studiju laikā kopā.
Ir piedzīvots un nevis par būs darbs vai nebūs.
Vienreiz vajadzēja padarīt vienu darbu, nebija tirdzniecība vai tēmas sakarā, bet nu... tīri slodzes sakarā.
Parasti to darīja vecākais kolēğis, bet viņa nebija un darbu tomēr vajadzēja izdarīt.
It kā ofisa dīvānnieks priekšnieks atdeva man un es taisīju. 4h. Viņš paskatījās un nedaudz padarbojās, tad lika palaist un tas process aizgāja kā pa sviestu.
Man trīcēja rokas pēc tam un noslēpu, bet viņš pajautāja; vēl tāsks Z jāizdara, tu varēsi? Atbildēju; nē, kaut tehniski tas bija daudz vienkāršāks un vienkārši lielu koncentrāciju vajadzēja, neko vairāk.
Okei, kad rokas mazāk trīcēs, uztaisi mums kafiju, man arī tā bija savulaik, nekas sevišķs, bet vienīgais par ko es tevi cienu ir spēja atzīties par to, ka vairs nespēj, rīt vari nenākt uz darbu, parīt sāksim.
To, ko es vai vecākais kolēğis darītu 2 stundas, vecais perdelis, par ko es šo uzskatīju, padarīja 1 stundas laikā.
Tas tā par slodzi, jo iepriekšējās 4 stundas mani nomocīja pamatīgāk nekā mācīšanās no pirmās klases līdz bak papīram kopā, nogulēju 25 stundas no vietas pēc tam.