populārās latviešu instagrammeres

Reitings 558
Reģ: 22.08.2012
pēc skandāla ar Didrihsoni, metos instagramā meklēt,kas viņa ir. kopš tā laika piesekoju arī dažām citām instagram lietotājām no Latvijas. Varbūt kāda vairāk zina ar ko viņas nodarbojās ikdienā, jo izskatās,ka daudzas tikai ceļo un ceļo
piemēram, Juta Valdmane un Linda Raklinska - visu laiku ceļo. Tā pati Linda izskatās,ka arī dzīvo ļoti turīgi, dzīvoklis labā vietā.
Nē es neskaužu, tikai interesē vai k'\ada zina ar ko viņas nodarbojas?
Tā pati Kristine Danenbergsone, Elizabete Gorina
droši varat pieminēt vēl kādas, kurām vēl nesekoju:-D:-D
30.12.2018 14:20 |

Patīk
Reitings 2816
Reģ: 15.01.2013
ha ha. droši izķidā.
vairs pat gudri spriedelēt nevarēs :-D
21.03.2019 20:09 |

Reitings 529
Reģ: 31.03.2018
Te pirmajās lapās pat aizgāja runa par kādas instagrammeres lielo degunu, nesmuks nepatīkot un tā tālāk.
21.03.2019 20:22 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Nu daudzām jau ir PRIVĀTI profili, jo negrib, lai jebkurš lūr. Ķidātāja :-D
21.03.2019 20:32 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Visi vienmer visus ir kritizejusi. Man gan pasai tada klaja publiska, beziemesla kengasanas ari nav pienemama, jo neba tas meitenes kaut kur lida un speciali uzprasijas. Bet negativu viedokli gan var un drikst izteikt - jautajums ir, ka to izdara.
Loti izbrina pretreakcija: cepsanas, attaisnosanas.. nu prieks kam? Nez, es laikam no saviem fashion laikiem esmu radusi pie visas iespejamas kritikas, tadel pilnigi tas neuztrauc. Vienmer bus kads, kuram kaut kas tava izskata nepatiks. Un vel visam klat: kada starpiba, ko doma citas sievietes??? Galvenais, lai sieviete savam virietim ir pati skaistaka sieviete pasaule. ;-)
21.03.2019 20:38 |

Nepatīk
Reitings 274
Reģ: 11.09.2018
Arī iepriekš nezināju kas tā tāda Evija Redko ir :-D protams,protams instagrama zvaigzne . :-D
21.03.2019 21:25 |

Reitings 1301
Reģ: 10.12.2014
Arī nezināju par tādu Redko!8-)
Beet, Valdmane tikko storijā ielika arī mazu prikoliņu par pshotoshopu:-D
21.03.2019 21:46 |

Reitings 745
Reģ: 22.07.2018
Vai nav vienalga ko liek saulīte,redkolēģijas... Ja nevarat neko pateikt labu., būtu paklusējušas. Jebkurš komentārs par to ka tai vai tai botuks,liekās skropstas utt ir tikai viennozīmīgi skaudība.

Ir tāds teiciens, ka par mirušajiem jāsaka vai nu tikai labu, vai neko. Pirmā dzirdēšana, ka arī par dzīvajiem tas pats: ja nav nekā laba, ko pateikt, tad turi muti. Ja tā būtu, ka cilvēki nekritizētu viens otra izskatu/raksturu/ģērbšanās veidu utt., tad gan pasaule būtu viena liela, skaista, brīnišķīga vieta, kurā pa pūkainiem rozā mākoņiem lēkātu vienradži un cilvēki viens otram teiktu tikai labus vārdus. Ja tā būtu, tad tik daudz bērnu neciestu no verbālās vardarbības skolās. Viss būtu baigi forši. Bet tā, diemžēl (vai, par laimi?), nav, tāpēc jebkuram cilvēkam IR tiesības izteikt savu viedokli, neskatoties uz to, vai šis viedoklis ir pozitīvs vai negatīvs. Tas, KĀDĀ veidā šis viedoklis tiek izteikts, jau ir atkarīgs no paša viedokļa paudēja pieklājības un izglītotības līmeņa. Savukārt, ja kāds nespēj paciest kritiku un/vai savā virzienā veltītus ne tik labus vārdus, tad vispār vajadzētu izdzēsties ne tikai no sociālajiem tīkliem, bet arī no dzīves, jo nežēlīgi cilvēki ir visur, ne tikai forumos.
Un par to skaudību... Interesanti, ka tiklīdz, kā kāds izsaka savu viedokli par kaut ko, kas šim cilvēkam nepatīk, tā uzreiz skaitās skaudība. Tiesa gan, es galīgi neredzu, ko tur skaust. Man nekad dzīvē nav bijušas pieliktas skropstas, jo pašai savas ir skaistas, biezas un garas. Priekš kam man skaust to, ka kādai savas varbūt nav tik skaistas, tāpēc jāliek klāt? Botokss? Vai man tiešām skauž tas, ka kāda sev špricē botoksu? Tiešām? Nē, it ne maz. Tieši otrādi - es esmu laimīga, ka man nav vajadzība to darīt. Ne botoksu špricēt, ne skropstas, ne matus, ne nagus audzēt klāt. Un nē, es neesmu burkšķe, kura atbalsta tikai dabīgo skaistumu. Man patīk arī gaumīgs mākslīgais skaistums un es zinu, ka arī ar pieliktām skropstām, matiem un nagiem sieviete var būt skaista, ja vien ar to visu nešauj par strīpu. Bet tās metru garās skropstas, kuru dēļ knapi acis var atvērt, uztjūnētās sejas, nenormāls daudzums kosmētikas, pārcepināta āda un uzpumpētās lūpas man liekas kaut kas briesmīgs. Un nē, man tiešām kaut kas tāds neskauž! Es tikai izsaku svau viedokli. Kāpēc gan es nevarētu to darīt?
Šī gan nav latviete, bet vienkārši ielieku kā uzskatāmu piemēru tam, ko es personīgi uzskatu par bezgaumīgu un briesmīgu ārējo izskatu. Tici man, kaut kas tāds man tiešām neskauž! Drīzāk raisa žēlumu.
21.03.2019 22:04 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Ja nevarat neko pateikt labu., būtu paklusējušas.

Šis ir viens no stulbākajiem teicieniem cilvēces vēsturē. Ja to vēl daļēji varētu attiecināt uz mirušajiem, ar ļoti daudziem izņēmumiem, tad uz dzīvajiem nekādīgi.
Kāpēc nevar pateikt, ka Ruta ar savu frizūru izskatās pēc lauku dzērājas un tur būtu laiks ko mainīt? Kāpēc nevar pateikt, ka 17gadīgā Liliāna ģērbjas kā Vecrīgas padauza, vai Karlīne darbā ir sagatavojusi reti tizlu prezentāciju?
Sitam plaukstas un dziedam līdzi par to, cik viss ir labi un skaisti!
Kas attiecas uz maniem soctīkliem - manu seju svešie var ieraudzīt kopumā 3 bildēs - linkedinā, fb profilā, twittera un instagrama profilos viss. Gribēdami nevar man piešūt šādu muļķīgu izrādīšanos.
Viena no instazaķenēm, kas te pieminētas, pusi bilžu sataisījusi apakšveļā uz celīšiem, izskatoties pēc nekā vairāk kā profesionālas sūkātājas. Forši viens talantiņš ir. Nu vēl krāsoties. Respect, beibe.
22.03.2019 09:57 |

Reitings 74
Reģ: 28.02.2014
Danenbergsone liekas riktīgi fotogēniska. :-D
22.03.2019 10:23 |

10 gadi
Reitings 531
Reģ: 26.12.2009
Leila ,es gan tā nedomāju :-D 80% bildes galva uz leju,lai redzētu pieaudzētās skropstas :-D
22.03.2019 10:30 |

Reitings 3533
Reģ: 27.01.2014
Jā es ar pamanīju, ka Danembergsone vislaik skatās uz leju. Vienu, divas bildes ok, bet papētīju viņas ig, tiešām daudz tādu bilžu. :-D bet viņa ir skaista, bildes kvalitatīvas, interesantas, un viņa vienmēr ir pozitīva :-)
22.03.2019 10:46 |

10 gadi
Reitings 531
Ray Tava cosmo profils bilde ļoti lidziga Danenbergsonei :-D
22.03.2019 10:57 |

Reitings 3533
Reģ: 27.01.2014
Es gan līdzību nesaskatu :) profilbildē esošā meitene ir vācijas modele :)
22.03.2019 11:28 |

Reitings 1060
Reģ: 13.07.2015
Izrādās mēs nevaram tālāk attīstīties dēļ cosmo foruma :-D:-D
22.03.2019 11:40 |

Reitings 228
Reģ: 08.04.2016
Ak šausmas cik tālu te viss ir aizgājis. Sākotnēji bija interesanti palasīt kaut ko par kādu no sievietēm, kurām es sekoju instagrammā. Protams, šeit ne visas raksta galīgi garām un tiešām varbūt pasaka viedokli. Bet nu otra puse aiziet galīgi... Pirmkārt, es nekad nesapratīšu kā var apspriest cilvēka dabīgo seju. Deguns, mute .. ai nesmuki! Wtf. Kā var spriest par to ko cilvēks pats nespēj sevī mainīt.
Tad vēl apspriež par to kura tik sēž mājas un bildējas un vīrs uztur. Nu un tad? Vai tad nav forši, ka ir arī vīri, kas spēj savas ģimenes uzturēt. Savādāk cosmo tik bieži vien jālasa par vīriešiem, kas labi ja iedot pusi naudas īrei.
Botokss, kažoki, košas krāsas. Nu kāda starpība? Cilvēkam tas patīk. Neskatoties uz to, ka varbūt kādai tas atgādinās krievuškas, sazin ko vēl. Nu varbūt tai sievietei nepatīk mierīgas krāsas. Protams, ka var pateikt - man šī sieviete nesaista, jo viņa spilgti ģērbjas. Bet ne jau iedot diognozi - krievuškas. Mēs esam pasaulē kur katrs var darīt ar savu ķermeni, ko sirds vien vēlas! Jā, jūs esiet par ideālu dabiskumu, bet varbūt citas izvēlas mazliet kaut ko pielabot.
Protams, jebkurš normāls cilvēks nepumpēs sev briesmīgas lūpas, bet nolikt par tiem botoksiem Eviju? Viņa ir ļoti skaista sieviete, nekas vispār nav par daudz!
Neesmu te atnākusi mācīt nevienu, izteicu tikai viedokli, kas varbūt nesaies kopā ar dažu labu čūsku.
Starp citu, šī ir laba diskusija, kas parāda kāda ir lielāka daļa sieviešu!
Gribētu redzēt kādas čūskas instagrammu :-D varētu derēt nav nekāds perfektais ideāls! :-D
Nedomāju, ka vispār jums te ir tādas tiesības liet savu žulti.
Tas ka cilvēkiem ir liels sekotāju skaits jau vien parāda, ka ir daudz tādu kam tas interesē. Tik kā vienmēr lilit forumā viss slikti.
22.03.2019 12:24 |

Reitings 1093
Reģ: 05.09.2018
Gribi redzēt čūskas, aizej uz cāli, tur pļāpiņā ir slēptā tēma nosaukums. Virs 900 lpp komentāru, 1 200 000 skatījumu par kiviča tēmu.:-P
22.03.2019 12:29 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Man liekas reāli smieklīgi, ka kāda aizrāda, ka kaaaa var apspriest cilvēka dabīgo seju/augumu. Un kāpēc, lai nevarētu? Tad jūs izvēloties vīrieti pilnīgi nepievēršat uzmanību dabiskajam izskatam? Un, ja tev prasīs aprakstīt kādu cilvēku pēc izskata? Un gadīsies, ka sieviete ir resna ar kārpām uz sejas vai ļoti plānām un šķībām lūpām etc? Tad jau nevarēs neko teikt, tak aizvainojošas pazīmes. Tas, ka cilvēkam kaut kas ir dabas dots, nemaina mūsu uztveri vai patīk vai nē. Protams rupji apvainot nevar, bet ja kāda izliek savu augumu puskailu apskatei, loģiski, ka kāds izteiksies arī par augumu
22.03.2019 13:44 |

Reitings 74
Reģ: 28.02.2014
Visas instagrameres jau cepjas par lilit. :-D
22.03.2019 14:08 |

10 gadi
Reitings 531
Leila ,vaine ,bet galvenais,ka pašas šeit ieiet un visu lasa ,seko līdzi .:-D un tad ņemas :-D
22.03.2019 14:16 |

Reitings 1093
Reģ: 05.09.2018
Var tai čūskupūznī uztaisīt tēmu par instagrammerēm pļāpiņā. Kā tur slēptā tēma nosaukums tēmai par kiviču. 1,2 milj skatījumu, vismaz 900 lpp diskusija.
Čūskas tur instagrammeres apēstu bez sāls. :-P
22.03.2019 14:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!