populārās latviešu instagrammeres

Reitings 558
Reģ: 22.08.2012
pēc skandāla ar Didrihsoni, metos instagramā meklēt,kas viņa ir. kopš tā laika piesekoju arī dažām citām instagram lietotājām no Latvijas. Varbūt kāda vairāk zina ar ko viņas nodarbojās ikdienā, jo izskatās,ka daudzas tikai ceļo un ceļo
piemēram, Juta Valdmane un Linda Raklinska - visu laiku ceļo. Tā pati Linda izskatās,ka arī dzīvo ļoti turīgi, dzīvoklis labā vietā.
Nē es neskaužu, tikai interesē vai k'\ada zina ar ko viņas nodarbojas?
Tā pati Kristine Danenbergsone, Elizabete Gorina
droši varat pieminēt vēl kādas, kurām vēl nesekoju:-D:-D
30.12.2018 14:20 |

10 gadi
Reitings 531
Reģ: 26.12.2009
Brīžiem kaitina tas vienādais minimālisms dizaina stils ,liela palma stūri,viens krēsls un dzīvnieka izbāzenis istabas vidu :-D:-D:-P
21.03.2019 12:48 |

Reitings 529
Reģ: 31.03.2018
Kādas te skaudīgas salasijušās. Redko ir šis tas mākslīgs un ? Man viņa vienmēr likusies skaista.
Izliekat šeit savus instagram kontus lai mēs varam parunāt arī par jūsu izskatu, noteikti kādai pašai ir liekais svars, kāda pati ir ar pieaudzētām skropstām, matiem, nagiem un ko tik vēl. Bet aprunāt citus jau visi māk aiz slēptiem profiliem internetā.
21.03.2019 13:45 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Nu es necenšos būt insta zvaigzne, influencere vai kas tml, man ir privāts profils. Es atvainojos, BET kakova hu*a man būtu jāliek savs profils? :-D Un nu, esmu pārliecināta, ka gan jau ir kādas čikas, man pazīstamas, kuras arī mani aprunā vai kurām nepatīk kāda mana bilde, bet takā es necenšos būt populāra, drīzāk neko arī neuzzināšu, ja kādi pazinas mani aprunā.
21.03.2019 13:51 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Šitais "ja tu aprunā, tad tev skauž" analoģiski ir tāda paša veida mierinājums kā "Jurītis rauj tev matus un plēš drēbes, jo tu viņam ļoti patīc" :-D:-D
21.03.2019 14:43 |

Patīk
Reitings 2816
Reģ: 15.01.2013
Šitais "ja tu aprunā, tad tev skauž" analoģiski ir tāda paša veida mierinājums kā "Jurītis rauj tev matus un plēš drēbes, jo tu viņam ļoti patīc"

taisnība
21.03.2019 14:47 |

Reitings 15
Reģ: 04.01.2019
Nav pat svarīgi skauž, vai neskauž.. bet vairāku simtu lapu garumā runāt par cilvēkiem, spriežot par viņiem tikai no tā ko redzam internetā ir murgs. Katram meklēt kkādas nepilnības, un par to ieņirgt..tas ir pretīgi.
21.03.2019 14:53 |

Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Nav pat svarīgi skauž, vai neskauž.. bet vairāku simtu lapu garumā runāt par cilvēkiem, spriežot par viņiem tikai no tā ko redzam internetā ir murgs. Katram meklēt kkādas nepilnības, un par to ieņirgt..tas ir pretīgi.

+++ 100%
21.03.2019 15:00 |

Reitings 150
Reģ: 19.01.2019
Es “apskaužu” dabas doto skaistumu- labus gēnus, skaistus matus un zobus, garas kājas, gludu ādu, slaidu augumu utml. Bet arī - drīzāk priecājos, ka pasaulē tas pastāv.
Šprices un plastmasa kaut kā skaudību neizraisa, izraisītu tādā gadījumā, ja būtu plastikas ķirurgs un būtu jāsacenšas ar kolēģu veikumu, lai noturētos tirgū:D Vai - ja ļoti gribētu tjūnēties un man tam nebūtu naudas, piemēram.
Man tā liekas muļķība - dabiski glītam, jaunam cilvēkam sašpricēt afro lūpas un tīksmināties par to, publiski bliežot selfijus. Visdrīzāk viņi spogulī sevi redz kaut kā savādāk.
Es to redzu kā zemu pašvērtējumu (ar ko, protams, katrs cīnās kā nu prot), vai vēlme piederēt noteiktam slānim (ala Bold and The Beautiful, vai kā labāk nosaukt?). Tā ir izvēle, un to nevar pielīdzināt tāda veida komentāriem, ka kādai galva par lielu ķermenim utml.
Un vai par to nevar diskutēt? Man, piemēram, ir jautājums, tā intensīvi 20g.v. tjūnējoties - ir pētījumi, kas ar tām lūpām un ādu notiks 40,50 gadu vecumā?
Man reizēm sakrājas dusma par pēdējo gadu tendenci, ka tā ir kaut kāda norma un bezmaz must have- lai pierādītu, ka sieviete “sevi kopj”, ka viņai ir kaut kāds statuss, ka vīrs var atļauties apmaksāt to un to utml. Agrāk vairāk zīmējās ar somiņām un ceļojumiem, tagad arī ar sejām - kurai dārgāka. Bet kā jau teicu- nav posta, nav pierādījumu, ka tas vispār bijis, kaut gan 5minūšu jautājums atrast turpat 10 līdzīgus citos profilos.
21.03.2019 15:15 |

Reitings 2520
Par ko tad mēs drīkstam spriest ja par vizuālām lietām vizuālos medijos nē?
Man interesantāka par lielo galvu vai striju apspriešanu iezūmotā bildē, liekas vēlme izcacoties vai psihoze, ja kāds ir aizrādījis. Un tam visam jau ir psiholoģisks pamats.
Nolamāja te mani - kā es uzdrīkstoties interesēties par pamatojum, cilvēks taču tā griiib. Ja jau nedrīkst, tad nedrīkst, turpināšu secinājumus veidot no sev pieejamās informācijas :-D
21.03.2019 15:21 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Vispaar interesanti,ka taa baltaa skaudiiba laikam ir visiem,un aprunaa visi visus 100%Arii laba runaasana par otru, ir aprunaasana.Tas viss ir normaali,vienkaarsi varbuut vajag runaat taa "piezemeetaak" kaadreiz par to otru.
Es kaadu laiku atpakal redzeeju sievieti,kura dziivo 50 -60 gados,bet es vairs neatceros ne vaardu ,neko.Taa nu gan ir loti reta paraadiiba,bet nu taa ir vinas izveele.
Man paraadaas balta skaudiiba,kad redzu sava viira kaajas,kuraam nav neviena defekta!Dievs nav taisniigs:-D
21.03.2019 15:34 |

Reitings 1937
Odetta, tu par Ditu Von Tease?
21.03.2019 15:43 |

Reitings 3871
Nee!O!!!Taa Dita Von Tease man loti patiik!Vinaa ir kas taads loti interesants.Taa bija sieviete,kuru es laikam redzeeju zinaas-bija mineets,ka nelieto internetu laikam ,un tad bija paraadiitas bildes no maajas,iedziives ,kaa geerbjaas.Bet taa nebija nekaada sekta,nekas taads.Vispaar interesanti,jo es uzreiz iedomaajos tos 30. gadus,kuros es gribeetu dziivot:-D
21.03.2019 15:47 |

Reitings 3871
Es arii uzrakstiju nepareizi-Dita Von Teese.Skaista sieviete.
21.03.2019 15:48 |

Reitings 15
Reģ: 04.01.2019
Manuprāt, “psiholoģisks pamats” ir vairākas reizes dienā iet sveša cilvēka profilā, tikai tāpēc, lai paskatītos vai šodien tas cilvēks nekrata galvu, vai nav ielicis kādu bildi apakšveļā, vai cik dabīgi vai nedabīgi izskatās UN pēc tam skriet uz šejieni, lai ierakstītu kaut ko riebīgu.
Piekrītu, ka visi aprunā, apspriež citus cilvēkus, bet paust savas negācijas par to cik kurai vīrs bagāts, kurai deguns par garu, utt man liekas ir lieki. Kad cilvēks ieliek storiju bez kosmētikas , visas šausminās, ka izskatās pēc citplanētieša, tajā pašā laikā, noniecinot tās kurām pieaudzētas skropstas vai mati par nedabīgumu.
Katrs cilvēks ar savu izskatu var darīt ko vēlas, un domāju, ka meitene ar “uzpumpētajām” lūpām, vai tā kura “uzdrošinās” ielikt storiju bez kosmētikas ir daudz priecīgāka ikdienā, nekā liela daļa šajā diskusijā aktīvo komentētāju.
Tas no manas puses viss.. :-)
21.03.2019 15:54 |

Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Bet nu cik tad no nosauktajām ir ar uzpumpētām lūpām? Un par to ir vai nav botoksi, šmotoksi ir grūti pateikt no bildes vien, ja vien nav Renē Zelvegeres gadījums:-D.
Man, piemēram, nav pieņemama tādu īpašību nolikšana, kuru pa lielam cilvēks izmainīt nevar. Nu ir viņai tāda seja, mati, kalsnums, resnums, krunkas utt. Jūs, ieraugot bildi fb, arī komentējat “fu, cik tu resna” vai "cik negaumīgas lupatas tev mugurā"? Nu nē tak, tāpēc, ka mēs to cilvēku pazīstam, zinām, ka tas liks sajusties slikti, tad kāpēc var atļauties runāt riebeklīgas par svešiem cilvēkiem?!
21.03.2019 16:00 |

Reitings 1937
Ah pareizi , Dita Von Teese, sajaucu mazliet. Bet jā, man arī ļoti patīk Dita (l)
21.03.2019 16:00 |

Reitings 3871
Marottanna-cilveeki ir nezeeliigi,mees jau to zinam.Es biezi nodomaaju-jo cilveeks pats saavaa dziivee ir neapmierinaataaks,jo nezeeliigaaks."Pa lielam" tacu vienalga,kaada taa sieviete staigaa,kur dziivo,cik biezi var izbraukt uz taam skaistaam vietaam utt.Mees katra dziivojam savu dziivi.
Mani taas bildes,kuras apskatos iespaido taadaa veidaa,ka redzot ,varu uzreiz pateikt-nu taa es nekad nedariisu,vai -to nu gan es vareetu pameeginaat!
21.03.2019 16:02 |

Reitings 2520
Mana piesiešanās ir šiem pārspīlētajiem uzlabojumiem un balta pataisīšanai par melnu. Resnuma vai pulveru pataisīšanai par veselīgu, vēdekļskropstu un pīļu lūpu pasludināšanu par skaistu, gēla nagu un solāriju pasludināšanu par sevis kopšanu un šo "kopšanu" pasludināt par ārkārtīgi būtisku faktoru veča noturēšanai, un tā joprojām. Tepat blakus meitenes meklē, kur nopirkt fake brendu drēbes. Pašas izdomāja, domājat? Nē - tas viss nāk no šādām ietekmēm, kas sapiš jaunām meitenēm pauri un sagroza pasaules uztveri. Par to pasmejos tāpat kā pasmejos par Gobzema vai tamlīdzīgu populāro personāžu aktivitātēm. Nevis, ciskām, deguniem vai tieviem boyfrendiem.
21.03.2019 16:14 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Jauni skuki ta dara jo redz ka tik izsmiets izskats parastais, ne brendu drebes celojuni parastie un vienkarsie darbi ! Ha paspietiekams cilveks par to iesmines baudis talak savu vienkarso darbu piem
tad jaunam skukim tas citadi, nav vel tik stiprs mugurkauls
21.03.2019 16:20 |

Reitings 23
Reģ: 28.01.2019
Instagram influenceres sevi, savu dzivi vai pat savu bernu dzivi ir izlikusas publiskai apskatei, tas nozime, ka jabut gatavam ari tam, ka varetu dzirdet publiskus vertejumus par sevi. Siem cilvekiem seko tukstosi, tas ir naivi domat, ka sekotajiem vai tiem, kas neseko nav viedoklis. Man ir viedoklis, jo sie influenceri katru dienu tiesi vai netiesi redzami mana Instagram. Pasi diena saliek desmitiem storiju, katru dzives britinu izliek apskatei un pardzivo, ja cilveki par vieniem runa?!?! Tad kads ir merkis tam? Vari tacu taisit savu privato gimenes albumu un viss. Neatbalstu bullying vai apklacosanu, bet forums ir ta vieta, kur cienpilna veida bez pazemojuma vari paust savas domas, un par publiskam personam cilveki runa, ja, un viedokli ir dazadi.
21.03.2019 16:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits