Es sekoju dažādiem cilvēkiem, un smieklīgs, jautrs kontents pievelk, bet ir robeža starp - esi muļkis 24/7 vai tomēr tev piemīt smadzenes un humora izjūta arī neizpaliek.cory @ 07.05.2026 01:54Tad, kad es skatos šitos Didrihsonu deju video, kur Didrene ar izbolītām acīm un atvērtu muti lekā apkārt un Naurelis tur samocīti kratās līdzi, es vienmēr nodomāju “Stulbs un vēl stulbāks”. Tie deju video tik feiki un tik wannabe enerģiski, ka viņi abi tajos izskatās tā, it kā viņiem abiem būtu pilnībā tukšs būrītis.
Un doma? Cik vini ir enerģiski parlejot tukša pudelē ūdeni? Atkal lēti un debīli tas ir viss ko Didriķi māk. Un Rīga vismaz centa vinu ūdens stav pilns plaukts ar visu atlaidi.cory @ 07.05.2026 01:54Tad, kad es skatos šitos Didrihsonu deju video, kur Didrene ar izbolītām acīm un atvērtu muti lekā apkārt un Naurelis tur samocīti kratās līdzi, es vienmēr nodomāju “Stulbs un vēl stulbāks”. Tie deju video tik feiki un tik wannabe enerģiski, ka viņi abi tajos izskatās tā, it kā viņiem abiem būtu pilnībā tukšs būrītis.

Viņi taču vienreiz jau bija tajā izstādē. Vai tad pārsteigums, ka viens modelis, krāsa ir jāņem lielā skaitā vienību? Tā izskatē ir wholeselleriem un lielām kompānijām, to biznesa siļķēm vajadzēja saprast pirmajā reizē vai vismaz internetā izpētīt.KatyB @ 06.05.2026 17:06Uz kādiem katru kantoriem tie didrki iet iepirkt savas plastmasas lupatas🫣 es pati esmu bijusi darba braucienos uz Ķīnu un nekad nevar bijusi tāda attieksme ka jāiet pārģērbties publiskajā tolete un didra to pasniedz ka Ķīnas norma, nē tā nav tikai, ja nepērc vislētāko un sūdīgako preci.
Un tie kupra geju storiji ir tik cringe
Euclid @ 06.05.2026 18:32Nesapratu, ņurim dzimene?
Un dāvanā no didras - pateica (gan jau pati pat nenopirka), ka jālido uz Ķīnu strādāt. Un īpašais bezdeij pārsteigums - nezināmi ēdamie no viesnīcas brokastu bufetes???
Monroe @ 05.05.2026 22:25Strādājot industrijā cik gadus, kā viņi var nezināt, ka krāsu trendi ir pieejami ne tikai uz šī gada rudeni/ziemu, bet arī uz nākamā gada pavasari/vasaru, un, ja es nemaldos, vai nu jau ir vai pavisam drīz būs uz nākamā gada rudeni/ziemu. Par to naudiņa gan jāmaksā, varbūt tāpēc nezina.
Bija attēls, ka 4 kcal uz 100ml jeb 20 kcal uz pudeli.pradacandy @ 05.05.2026 20:08Pati Didra nesen teica, ka neredz jēgu dzert saldinātus dzērienus, labāk tās kalorijas apēd. Cik tad kalorijas šajā dzērienā ir? 0?
20 kalorijas.pradacandy @ 05.05.2026 20:08Pati Didra nesen teica, ka neredz jēgu dzert saldinātus dzērienus, labāk tās kalorijas apēd. Cik tad kalorijas šajā dzērienā ir? 0?
Astarte @ 04.05.2026 18:33
Tur būtu stulbam jābūt, lai noticētu, ka viņa iznesa cauri pilnu ūdens pudeli. Cik reižu to plastmasas pudeli uzpildīs? Neatceros pēc cik reizēm tas jau ir kaitīgi veselībai.
nav pazudusi, mainīts iepakojumsKatyB @ 04.05.2026 23:10
Nu viņiem visam sastāvs ir sūds, jau sakot ar debēm kas ir Ķīnas plastmasa. Pat kafija kas nu jau laikam nemanāmi pazudusi bija kafijas bankas crema šķirne, tas kafijas bankas īpašnieks piedāvāja viņiem to sabērt rozā paciņās jo domāja ka didriķi šim popularitāti iedos (un so mana pazina teica kas pati joprojām strādā kb)