cory @ 14.05.2026 20:59Ārprāts kāda bezgaumīga Didrenei mugurā tajā kafijas reel! Riktīga krievuška, turku pupas laukā, jakai pogas ciet neturās, blingi visos galos piekārti un vēl protams pilnam “konklektam” rūtainais krekls uzsiets gurniem pa virsu. Spīd un laistās tajā follija jakā un kristāliem nolīmētajās biksēs! Un bomba visam pa virsu ir vel tā viņas sejas izteiksme, kad neķer laukumu!
Viņi grib būt visur. Slava, nauda, vara. TIkai tā reputācija nav no tām labākajām.lieniite2015 @ 14.05.2026 22:20
Man tikai kaut kā par traku liekas un neiet viss kopā, ka Elyndi ir itkā apģērbu tirdzniecības veikals, viņu nosaukums. Nafig visur bāž to Elyndi vārdu - kafijas, krūzītes,koferi, džemperi, durvis, visādi dzērieni, somas ar Elyndi nosaukumu, uz mašīnām, tad būšot saldējums drīzumā. Kas vēl tur. Es saprotu, ka mārketings, un jo vairāk reklamē, jo labāk viņiem. Bet man jau nafig acīs cērtās visur tas nosaukums… Kas par daudz, tas par skādi.
Kur tad palika Elīnas fejas, vai kā sauca to uzkopšanas uzņēmumu, kur bija sadarbība, bet #patimaksāju? :D Netīra vairs bezmaksas vai saplēsās?Wtfvienkarši @ 15.05.2026 09:59Man šķiet, ka Elīna kopš matu uzlikšanas, nemaz to galvas ādu nav mazgājusi, tur noteikti laba smaka jau, drošvien, tāpēc arī Naurim nepatīk. Pavērojot viņas Ķīnas un tagad agros story, nu ne vienā neizskatās ka kaut reizi, kaut ko būtu centusies darīt. 🫠🫠 Nedomāju, ka arī uz nakti kaut ko darījusi kaut vienu reizi un tad tēlo, ka gribot, lai maja spīd visu laiku. Laikam, ar to speķi matu saknēs, arī grib spīdēt kā neviens cits. 🥲
Wtfvienkarši @ 15.05.2026 09:59Man šķiet, ka Elīna kopš matu uzlikšanas, nemaz to galvas ādu nav mazgājusi, tur noteikti laba smaka jau, drošvien, tāpēc arī Naurim nepatīk. Pavērojot viņas Ķīnas un tagad agros story, nu ne vienā neizskatās ka kaut reizi, kaut ko būtu centusies darīt. 🫠🫠 Nedomāju, ka arī uz nakti kaut ko darījusi kaut vienu reizi un tad tēlo, ka gribot, lai maja spīd visu laiku. Laikam, ar to speķi matu saknēs, arī grib spīdēt kā neviens cits. 🥲
Ko barista darīs katru dienu no 11-19? Ja veikals strādā, tad arī Coffee shopam jāstrādā.Roze sarkanā @ 15.05.2026 12:10Un kāda alga būs baristai?😅vai viņai būs vēl jāpiestrādā par pakotāju?
CallMeAnnika @ 16.05.2026 00:09Elīna savos storijos rādīja, ka Rimi Elyndi ūdens maksā 1,59, Maximā 1,19, CircleK bija 2 par 4,50, bet viņu mājaslapā 12gab. iepakojums par 23,88, kur viens izmaksā 1,99. :D
Parasti savi produkti savās tirdzniecības vietās izmaksā lētāk nekā citos veikalos. Elīnai ir otrādi.
CallMeAnnika @ 16.05.2026 00:09Elīna savos storijos rādīja, ka Rimi Elyndi ūdens maksā 1,59, Maximā 1,19, CircleK bija 2 par 4,50, bet viņu mājaslapā 12gab. iepakojums par 23,88, kur viens izmaksā 1,99. :D
Parasti savi produkti savās tirdzniecības vietās izmaksā lētāk nekā citos veikalos. Elīnai ir otrādi.
Es redzeju reels kur cilvēki to pērk bērniem nu tadiem 5-6 gadi, bet nu cik slima ir Didra kas Džeisonu jau rausta vai viņš dzer mazkaloriju kokteili, tik pat atpalikusi ir arī viņas mērķauditorija.Kristena214 @ 16.05.2026 16:34Apraksts
Gāzēts dzēriens ELYNDI Apple&Kiwi 0,5L D
Sastāvdaļas
ūdens, oglekļa dioksīds, skābuma regulētāji: citronskābe; nātrija citrāts, dabīgi aromatizētāji, dabīgs kofeīns (0,03%), minerālvielas (nātrija selenāts, cinka sulfāts) vitamīni (niacīns, biotīns, E vitamīns), saldinātāji: sukraloze; acesulfāms K, konservanti: kālija sorbāts un nātrija benzoāts.
Tas ir gāzēts dzēriens vai enerģijas dzēriens?!
Arī RedBull ir 0.03% kofeīns!
Luna Com 2000 @ 16.05.2026 17:25Es redzeju reels kur cilvēki to pērk bērniem nu tadiem 5-6 gadi, bet nu cik slima ir Didra kas Džeisonu jau rausta vai viņš dzer mazkaloriju kokteili, tik pat atpalikusi ir arī viņas mērķauditorija.
Kristena214 @ 16.05.2026 16:34Apraksts
Gāzēts dzēriens ELYNDI Apple&Kiwi 0,5L D
Sastāvdaļas
ūdens, oglekļa dioksīds, skābuma regulētāji: citronskābe; nātrija citrāts, dabīgi aromatizētāji, dabīgs kofeīns (0,03%), minerālvielas (nātrija selenāts, cinka sulfāts) vitamīni (niacīns, biotīns, E vitamīns), saldinātāji: sukraloze; acesulfāms K, konservanti: kālija sorbāts un nātrija benzoāts.
Tas ir gāzēts dzēriens vai enerģijas dzēriens?!
Arī RedBull ir 0.03% kofeīns!