Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |
Ja jau nav nekādu problēmu kāpēc bloķē cilvēkusJo sekta tā lika. :-P
Sveiki!
Rakstu sakarā pa Latvijā pazīstamo zīmolu Butterfly. Neliels apraksts ar ko šis sākās. Sākās ar to, ka gan es, gan citi zināmi, pēc tam arī man nepazīstami cilvēki ievēroja, ka šī zīmola izplatītās somiņas ir pilnīgi vienādas ar Aliexpress interneta portālā nopērkamajām somiņām. Pirmkārt, jau vizuāli nav nekādu atšķirību, lai gan Butterfly zīmola vadītāja Instagram kontā vairākkārt ir teikusi, ka somiņas ir viņas dizains un tiek ražotas Itālijā. Daudzas meitenes metās aizstāvēt Butterfly, sakot ka par šo tēmu runāju aiz skaudības. Bet droši varu teikt, ka tā nav skaudība, cilvēks drīkst tirgot ko vēlas likuma robežās. Šeit iet runa par to, ka tas tiek pasniegts kā savs dizains ar mīklainu izcelsmes valsti. Rodas jautājums, vai Aliexpress piedāvā Butterfly pakaļdarinājumus? Diez vai. Otrkārt, dažas somiņas ir tiešs pakaļdarinājums tiešām pazīstamajiem zīmoliem, kas ir atrodami Aliexspresā, par kuru tirgošanu un izplatīšanu jau tiek pārkāpts krimināllikums. Runājot par likumu, ejam tālāk. Tāpat Butterfly Instagram ir reklamēti arī kažoki, kuriem pēc būtības jābūt ar dokumentiem par izcelsmi, ja jau tie ir īsti kažoki kā tiek apgalvots. Interesanti arī ka gan somiņas gan kažoki un to izstrādājumi Butterfly interneta veikalā neparādās, tikai Instagram. Vienā apģērbu grupā, aizsākās karsta diskusija, diemžēl nu jau ir izdzēsta jo kādu tā aizskāra. Bet kādēļ par šo nevar no Elīnas. D saņemt vienkāršu skaidrojumu? Gan par mistiskiem maksājumiem uz Lietuvas kontiem, gan par rūpīgi nogriestajām oriģinālajām birkām un desmitiem meiteņu/sieviešu stāstiem un pieredzi.
Apakšā pielieku vēl bildes.
aiziešu pie viņas uz showroom uz visu pateikšu sejā , tā viņa mani nobloķēt nevarēs