Silverxangel @ 17.11.2023 15:36gribu uz ēģipti, kura viesnīca dod pa lētām cenām? Lūdzu studijā variantus! Meklējo un NEKO lētu neatradu!!!
Cilvēks kuršs ikdienā nesporto, pirms sāk iet uz sporta zāli vispirms regulāri apmeklē fizioterapeitu. Terapeits nozīmē atbilstošos vingrinājumus, lai nostiprinātu dziļo muskulatūru, ietrenētu izturību u.t.t. Tā aiztešas uz zāli un tagad jau čīkst. Kur tik debīla sieviete varbūt...CallMeAnnika @ 17.11.2023 15:56Elīna sauc ārstu Ēģiptē, jo sāp mugura? Viņa tiešām ir de*īla? Viņai ir fiziskas slodzes trūkums, tāpēc pēc treniņa arī sāp. Ja pareizi ēstu, turpinātu sportot, atpūstos, tad pēc laika nekas nesāpētu un nevajadzētu nevienu ārstu.
Varbūt vēl sāks vainot treneri, ka viņa vainīga, liekot tādus vingrinājumus pildīt? Trenējot Elīnu, tas ir risks tik pazemotam, jo viņa ir īpaši st*lba, jo savas vainas dēļ bieži vaino citus.
Ne jau visi, kas pirmo reizi apmeklē sporta zāli, iet pie fizioterapeita. Tas ir ieteicams, lai izvairītos no traumām vai sāpēm, bet no sava paziņu loka nezinu nevienu, kas tā būtu darījis vai dara.Roberts Spura @ 17.11.2023 16:26Cilvēks kuršs ikdienā nesporto, pirms sāk iet uz sporta zāli vispirms regulāri apmeklē fizioterapeitu. Terapeits nozīmē atbilstošos vingrinājumus, lai nostiprinātu dziļo muskulatūru, ietrenētu izturību u.t.t. Tā aiztešas uz zāli un tagad jau čīkst. Kur tik debīla sieviete varbūt...
Silverxangel @ 17.11.2023 15:36gribu uz ēģipti, kura viesnīca dod pa lētām cenām? Lūdzu studijā variantus! Meklējo un NEKO lētu neatradu!!!
2biletes @ 17.11.2023 16:22tur tak sūdzējās par pārāk dārgo vulkānu un airbīenbī
elkonis @ 17.11.2023 17:47Varbūt mugura viņai arī nesāp no fiziskās slodzes, bet gan no apaviem? Nepareizi apavi ir pirmais, kas sāk bendēt muguru IT ĪPAŠI sportojot.
magdalena333 @ 17.11.2023 18:05Man jau liekas, ka trenerei uzreiz uz šo būtu jānorāda, ka ar šādiem apaviem ninini. Kā nekā pati viņa ar savu reputāciju arī riskē. No šitādām kā Elīna var sagaidīt daudz ko, pēc traumas var sākt kliegt savā IG, ka trenere nepateica, ka sporto nepiemērotos apavos!
Bet man jau liekas, ka Elīna pati apzinās, ka ilgi nesportos, tāpēc nemaz neiespringst apavu meklējumos, pie tam zinot viņas aizņemto grafiku?
Es atvainojos, bet nah* pārim ar bērnu un vēl 2 pieaugušajiem ir nepieciešama villa ar sešām guļamistabām? Un pie tam, visu laiku čīkstot, cik tas esot dārgi
piekritu… es vienreiz arī aizgāju uz treniņu… un mani tā satrenēja, lika uzsvaru uz kājām un es pēc tam mēnesi mocījos ar tādām sāpēm kājās… nu ļoti traki bija, knapi gāju, par skriešanu varēju aizmirst.. un pēc tam es vairs nejutu vēlmi iet atkārtoti uz treniņu..Facundo @ 17.11.2023 18:27Un paskatoties to video no sporta zāles 5kg svars uz kājas cilvēkam pirmajā treniņā nepavisam nevajadzēja. Viņai būtu pieticis ar iesildīšanos, vingrojumiem bez papildus svara un atsildīšanās. Ir redzēti tādi treneri kas pirmajā reizē jau nomoca sačakarē cilvēku,ne tikai fiziski, bet arī psiholoģiski.
Laavii @ 17.11.2023 19:37Man šķiet, ka didi isti nezin, ko nozīme, kad tiešām sāp mugura.