Everests @ 12.11.2023 23:20Bet reāli man ir mind blown, ka Latvijā cilvēki fano par random Elīnu. Ne viņai talants, nekas. Es nezinu, saprotu, jā par dziedātāju fano utt, bet par parastu cilvēku, kurš vienīgais izceļas ar to, ka pats sevi par apsmieklā pataisa. Nē ne, es šokā.
Everests @ 13.11.2023 17:03Nu vo kociņs pateica, ka neēšana nav vainīga, bet strādāšana. ??️ Tagad viņa turpinās neēst ?
Gaisa jaucēja @ 13.11.2023 17:19ķip pērļu anna, bet es šaubos, viņa nekad nav bijusi tieva un nu ir palicis vēl gr laikā uzēstais.. + lielā daļā neveiksmīgs drēbes, kā vakar, tajos sudraba svārkos izskatījās, ka viņai ir riepa nevis gr vēderiņš
Everests @ 13.11.2023 17:03Nu vo kociņs pateica, ka neēšana nav vainīga, bet strādāšana. ??️ Tagad viņa turpinās neēst ?
Kā tu zini, ka nav sajūsmā?amoreamore @ 13.11.2023 17:33
Viņa ir stāvoklī, un vīrs nav īsti par to sajūsmā.
Tieši tā. Es nevienu nepazinu, kura neizmanto bērna kopšanas atvaļinājumus. Un tad uzradās Elīna :DPupuķis @ 13.11.2023 17:34
Tāpēc sievietēm ir bērna kopšanas atvaļinājums, lai pavadītu laiciņu ar bērnu, savestu sevi kārtībā un atpūstos, lai sagatavotos turpmākajam. Elīna sevi par nez kādu pārcilvēku gribēja pataisīt.
Viņai tak ir aukles kas uzņemsies bērna audzināšanu!simona.saimona @ 13.11.2023 17:48E. jau arī iepriekšējā ārste teica, ka vajag atpūsties. E. gan jau lielāks stress ir nevis par darbu, bet par to, ka atkal būs jāiet cauri grūtniecībai, jāpieskata vēl viena bērns utt. Domāju, ka E.to bērnu nemaz negrib, bet no N.ir spiediens.
Roberts Spura @ 13.11.2023 16:54Tā Dimante Simona nemaz nav psihologs. Visiem praktizējošajiem psihologiem ir jābūt reģistrā obligāti. Šī tur nav atrodama. Fake viss tas, nav jau brīnums. Īsts psihologs neies reputāciju graut piedaloties kaut kādā didriksones cirka izrādē.
Tas ka instragram ierakstīts, ka psiholoģe, tas jau nenozīmē neko. Tur jebkuršs, jebko var ierakstīt...pat sevi par astranautu nosaukt. Neviens jau nepārbauda patiesumu instragram.
simona.saimona @ 13.11.2023 17:48E. jau arī iepriekšējā ārste teica, ka vajag atpūsties. E. gan jau lielāks stress ir nevis par darbu, bet par to, ka atkal būs jāiet cauri grūtniecībai, jāpieskata vēl viena bērns utt. Domāju, ka E.to bērnu nemaz negrib, bet no N.ir spiediens.
Justiine @ 13.11.2023 17:42Iepriekšējais Rīgas ārsts, skaidri un gaiši paskaidroja, ka svars ir par mazu, tapēc neatsākas mēnešreizes. Nepieciešams pilnvērtīgs uzturs, pieņemties svarā par dažiem kg, tad atsāksies mr un varēs palikt stāvoklī, bet tupā Elīna labāk izvēlas testies uz citu LV pilsētu, lai cits ārsts izsaka viņas prātam tīkamāku versiju, jo tak ēst netaisās. Badojās grūtniecības laikā, pēc tam nonstopā zuzināja piena aparātu, lai dedzinātu kalorijas un tagad atkal turpina neēst. Slims cilvēks, kuram nepieciešama psiholoģiska palīdzība. Galva jāārstē nevis visi LV ginekologi jāizmēģina. Tas ir no sērijas - uztura speciālists cilvēkam ar lieko svaru iesaka uztura maiņu un fiziskās aktivitātes, bet cilvēkam šī ārsta rekomendācija neapmierina un viņš dodas pie cita. ?
amoreamore @ 13.11.2023 17:33
Viņa ir stāvoklī, un vīrs nav īsti par to sajūsmā.
Linduxis @ 13.11.2023 16:35Jā, bet esmu dzirdējusi vairākus stāstus no sievietēm, ka pēc viņa apmeklējuma notiek brīnums, un bērniņš piesakās. Un viņš netaisa starpenes masāžu, bet diezgan sāpīgā veidā izlīdzina dzemdes muskulatūras tonusu, kas dažkārt neļauj ilgstoši iestāties grūtniecībai.
teica, ka nerādīs nevienam ig kā sporto, bet man kkā šķiet, ka elīnas loģika - ja nerāda ig , tad tas dzīvē arī nenotiek. Visa viņas dzīve ir ig, ja reāli sportotu uzreiz ig ieliktu.Bumbule @ 13.11.2023 18:26
Varam sākt pieņemt likmes uz totalizatoru, kad Elīna sāk sportot.