krmmm @ 30.12.2023 20:08Es beidzot sapratu - viņa tak tās savas kalpones neuzskata par cilvēkiem, tāpēc neieskaita izdevumos, nepiemin viņas un vispār izliekas, ka algot 2x cilvēkus "ģimenes brīvdienās" ir tāds pats tehniskais un neizbēgamais izdevums kā kofera iegāde. Tie jau nav cilvēki, bet dzīvi gadžeti, kas viņus apkalpo. Un kāpēc gan par gadžetiem būtu jāmaksā vairāk taksometrā? Šoks un netaisnība, mēs tak tikai trīs personas...
Klachotaaja @ 30.12.2023 23:48
Tieši to pašu nodomāju - Anemarija vienkārši ir staigājošs telefona statīvs un aukle ir Elīnas mātišķais gēns. ?
Facundo @ 30.12.2023 23:35Es tā arī nesaprotu kāpēc viņiem ir līdzi aukle un Annemarija. Viņa tak ir iedomājusies , ka ir traki svarīga persona, viņa ir Latvijas slavenākā influencer. Ja gribi tādu tēlot, tad arī uzvedies tā, bet tagad sanāk ne šis, ne tas. Kalpones līdz paķertas, bet čīkst cik viss dārgs.
Par tām viņas atlaidēm arī smieklīgi, nu jau katru dienu pamatīgas atlaides. Agrāk teica, ka nevarot atļauties likt atlaides, jo neesot nekāds uzcenojums, tad sanāk, ka nu pēkšņi ir trakais uzcenojums. Katru dienu muld kaut ko citu un dara pretējās lietas ko pati sludinajusi. Elīna saņemies un sāc vienreiz sakarīgi darboties.
es par to pašu! Gan jau ir pateikusi ka auklīte arī daudz maksā, bet es zinu ka Džeisonam ir pati labākā auklīte, kas vienīgā par mazuli rupējās, jo mēs jau redzējām, kas notiek kad jaunie vecāki paliek ar dēlu, piemēram, ziemas laikā ar plānu kombīti ragavās, un visu šo cirku izturēt var tikai cilvēks, kas mīl savu auklītes darbu un rūpejās par Džeisonu, es gribētu cerēt ka tā ir*Cap @ 31.12.2023 06:25Kādu laiku Didrihsoni neesmu skatījusies un še šie jau Parīzē ?
Bet nu bāc, nevaru iedomāties cik stulbi es justos kā auklīte, kas paņemtu līdzi ceļojumā un ne jau atpūsties, bet strādāt un viens no vecākiem visu laiku čīkstētu par cenām. Gribētos bezmazvai pagriezties un braukt mājās
nu tieši tā, ceļojumos es vispār izslēdzu tādu atskaiti lēti-dārgi. Ir jāēd, kaut kā jāpārvietojas.. visādi bijis, gadījies stulbi pārmaksāt savas neuzmanības pēc… bet nu nospļaujies un ej tālāk. Lai es raudātu par dārgu WC 😮Pupuķis @ 30.12.2023 23:21
Es goda vārds viņu apsēstību ar cenām nesaprotu. Esmu neesmu nekāda miljonāre, bet neskaitāmas reizes esmu bijusi dažādu valstu Starbucks un dažādās citās kafejnīcās, un es nekad neesmu skatījusies uz cenām, ja es patiešām gribu izdzert to kafiju/apēst kūku/utt. un man tas sagādā patīkamas emocijas, tad es to daru. Man dienā pilnīgi pietiek ar vienu kafiju. Protams, ja Elīna dienā pļumpē 6-7 kafijas, tad 8 eur var kļūt par problēmu.
Roze sarkanā @ 31.12.2023 02:49Ievērojāt,kā Džeisons apģērbts? Kur palika tas kombinzons,kuru itkā naurels nopirka? Bērnam tā melnā kurtka tāda neērta, izskatās par lielu.Cepurīte arī plāna,vairāk pavasarim domāta.Cik saprotu,to kurtku didra Zārā nopirka,kur siltās bikses? Ir tikai tādas plānas gaišas.Tāpēc tas bērns ratos ar to pārvalku satuntuļots.Nekur neredzēju lai viņš priecātos,sktaidītu ,lai didra fočētu viņu ar .multfilmu varoņiem, tur ir arī atrakcijas pašiem mazākajiem apmeklētājiem.Kad didrai prasīja,kur Džeisons,šī atbildēja,ka viņš ar Nauri,jo viņas vēl te mazliet pastrādā??didra,ko pastrādā??Lido ar bērnu uz citu valsti un nepaskatās laika apstākļus?Un ko siltās bombiskās buķika lupatas nesilda,ka visu laiku jāčīkst,ka auksti.
mon_moiselle @ 31.12.2023 12:16https://failiem.lv/u/6gmszxu5sh
Kas viņai tās par bomzenēm tur strādā? Katrs otrais nags tikai kā centrāltirgus kartupeļu pārdevējām.. īstas modeles?
Es nedomāju, ka pat pasniedz dāvanu aploksni ar naudu.Fleming @ 30.12.2023 19:54
Komandējums ar dienas naudu tas noteikti nav ? Gan jau pasniedz kā dāvanu aploksnē ar sarkanu banti!
Ofisazurka @ 31.12.2023 11:26
Diez Džeisons arī kādu tēlu atpazīst vai tikai mašu un lāci viñam liek skatīties?
Es saprotu, ka disney filmas ir garas un mazam varbūt grūti noturēt uzmanību, bet vismaz kaut kas. Varbūt neesmu pamanījusi vnk ka rāda disney filmas
nu varbūt aukle nevar atlauties pati uz arzemēm aizbraukt.Lieliska iespēja pabraukaties pa pasauli.Jūs tādu iespēju neizmantotu?CallMeAnnika @ 31.12.2023 12:35Es nedomāju, ka pat pasniedz dāvanu aploksni ar naudu.
Sameklējusi naivus cilvēkus, un to izmanto. Annemarija vēl jauna, mēģina kopēt Elīnu, bet aukle?
Pupuķis @ 31.12.2023 01:23
Un tajā pat laikā skatos kādus ārzemju jūtūberus un influencerus - paši savu saturu filmē, paši montē un paši auklē savus bērnus! 100% viņiem reāli ir nauda, ko tērēt, bet tā vietā viņi gudri iegulda komandā, kas palīdz realizēt viņu idejas un nodarbojas ar PR.
Savukārt, šitās wannabe slavenības mētā naudu kalponēm, auklēm, dīc sadarbības un ņerkst, cik viss ir slikti, bet vēl izdomā, ka mācīs kā biznesu bīdīt citiem. Ja jau buķiks uz burbuli iet, tad jau diez vai būs gribētāji viņu bombīgajiem kursiem un kāzu kleitu atrādīšanas pasākumiem.