Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |
jingishan @ 29.07.2020 19:40Sveikas, mīļās dāmas!
Kas jauns Didrai? Cik kafijas izdzērusi šodien? Kā Nauris, ir šodien pasmaidījis? :))
NeonsNeons @ 29.07.2020 21:27Mani tajā grupā neapstiprina, ehh ?
Saplēstas un netīras nav fine, bloķēt par normāla jautājuma uzdošanu nav okey, bet viņa drīkst neatbildēt par ražotājvalstīm, iepirkuma cenām vai saviem pupiem.
vivii @ 28.07.2020 23:36
Manuprāt, tas “cepiens” pat nav īsti ar tādu domu, ka sūtīts no Ali, vienkārši par to, ka drēbēm ir nezināma izcelsme vai arī fakts, ka Ķīna nav EU.
Ali , manuprāt, tiek pieminēts, jo tur var atrast analogus tam, ko tirgo ig veikali.
Un tik pat labi, var jau sūtīt no Alibaba, būs gan pavadzīme, gan gucci - šmuči ar whatsapp katalogu utt. Arī tur pašu nelabo + ķīnieti bonusā var pasūtīt ???
Pat ar poļiem nav jāķēpājas.
zanzanzan @ 28.07.2020 23:28Es tiešām nesaprotu to cepienu par Aļiku?
Nu nesūta drēbes viņa no Aļika, tāpat kā visas Šokolādes, Silueti utt.
Lūdzu-kāpiet mašīnā un brauciet uz Lodžu (8-9h brauciens), tur ir milzīgas bāzes, par kurām šeit jau ir runāts :D Viss vienkārši-saslēdz līgunus ar mazajām točkām, whatsappā atsūta visu katalogu no kura izvēlies kuras lietas un cik vajag, kurjers pieved pie durvīm un pašai pat no krēsla nav jāpieceļās :D un bāzē atradīsiet i Gucci, i hujucci, pašu nelabo nopirksiet un kādu mazu vjetnamieti atvedīsiet līdzi. Un loģiski, ka tur ir gan no Ķīnas, gan Ukrainas, gan Turcijas, gan Polijas šmotkas-visās cenu kategorijās. Bet te tik maļ par to Aļiku uz riņķi vien :D
Saplēstas un netīras nav fine, bloķēt par normāla jautājuma uzdošanu nav okey, bet viņa drīkst neatbildēt par ražotājvalstīm, iepirkuma cenām vai saviem pupiem.
zanzanzan @ 28.07.2020 19:58
Kas tieši negodīgs?
Jā, attieksme tur klibo un smagi, bet uzcenojumu viņa drīkst likt kādu vēlas ?
Esmu redzējusi Ivo Nikkolo pavadzīmi, kur ir drēbju cenas un tad paskatījos veikalā to cenu. Jā, protams-kvalitāte tur cits levels, bet tā ir visur ?
H&M drēbes tak nešuj rūķīši zelta tērpos, bet gan cilvēki Bangladešā, kuri ir priecīgi, ka saņem 70€ mēnesī ?
reina @ 28.07.2020 16:33Ļoti labs video par šo showroom tēmu. Salika pa plauktiņiem, kāpēc pat man no malas tauriņa darbošanās jau sāk šķist kaut kamā tomēr negodīga.
https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=53amrDMZYX4
reina @ 28.07.2020 16:33Ļoti labs video par šo showroom tēmu. Salika pa plauktiņiem, kāpēc pat man no malas tauriņa darbošanās jau sāk šķist kaut kamā tomēr negodīga.
https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=53amrDMZYX4
AnnaLed @ 28.07.2020 16:09Lai nav jāmaļ uz rinķi viens un tas pats - kā jums R. Kohas lēmums pāriet uz islāmu?
Es, protams, nevaru strīdēties par to un apgalvot kaut ko, bet, manuprāt, pēc 8 mēnešu "kopā būšanas" šis ir ļoti radikāls solis. Pārak nopietns!
PaulaMonro @ 28.07.2020 16:15
Laikam ne tajā tēmā trāpīji.
Bet par to ko rakstīji - viņa jau vēl jauna, likās lielā mīla utt.
Vai arī otrs variants - ir cilvēki, kas dzīvi neņem pārāk nopietni.
AnnaLed @ 28.07.2020 16:09Lai nav jāmaļ uz rinķi viens un tas pats - kā jums R. Kohas lēmums pāriet uz islāmu?
Es, protams, nevaru strīdēties par to un apgalvot kaut ko, bet, manuprāt, pēc 8 mēnešu "kopā būšanas" šis ir ļoti radikāls solis. Pārak nopietns!