Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |
vai tad te vietas trūkst, gribas un rakstu vienu un to pašu 100x Pavisam nav spiesta lieta lasīt. Brīva izvēle.jamaika @ 15.12.2021 23:08
Ja jau sen ziņots, tad sen laiks nomierināties. ?
core @ 15.12.2021 22:53Tak sen jau paziņoja policijai..
Tagad tik visi pamodās, kad uz kino aizgāja, sen jau bija skaidrs
Un ja vēl izdzēsusi storijus tad vispār.....dura
jā, es esmu tā, kas to dara parasti, starp citu. Bet prāts man tiešām ir mierīgs, ja par to uztraukums.jamaika @ 15.12.2021 22:23
Tad aizej un uzraksti iesniegumu policijā, tieši tik vienkārši. Būs mierīgāks prāts, nebūs visu laiku jādomā kur viņi izrāva vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu. Tie kam ar to jātiek galā, tie arī tiks.
Jajaja2 @ 15.12.2021 22:19man ir viegli dzīvot, bet man rūp līdzcilvēki apkārt. Man nelielas ok, izlikties neredzam netaisnību un pagriezt galvu prom, ja kādu sit. Vai aizstāvēt, to kurš ir vājāks, neaizsargāts, man liekas pašsaprotami.
man ir viegli dzīvot, bet man rūp līdzcilvēki apkārt. Man nelielas ok, izlikties neredzam netaisnību un pagriezt galvu prom, ja kādu sit. Vai aizstāvēt, to kurš ir vājāks, neaizsargāts, man liekas pašsaprotami.jamaika @ 15.12.2021 21:27
Nē, man vienkārši ir pilnīgi vienalga vai cilvēks pērk vai nepērk un tas nenozīmē, ka atbalstu.
Nevajag tik ļoti uztraukties par citiem cilvēkiem , vieglāk būs dzīvot.
Lula @ 15.12.2021 12:06“Ir arī citi veidi kā dabūt sertifikātu”, nu bez vakcīnas es personīgi zinu tikai vienu legālu veidu - pārslimojot. Kādus vēl veidus Elīna domā? ???
izklausās netīri, būtu labāk turpinājusi klusēt
Varbūt viņai tagad sāk krist virsū antivakseri Gobzemieši, jo redz ir pret, bet tomēr izskatās, ka savakcinējās? ?
Jajaja2 @ 15.12.2021 21:24tu atbalsti sertifikātu pirkšanu? Vispārīgi, distancējoties no konkrētajiem personāžiem.
tu atbalsti sertifikātu pirkšanu? Vispārīgi, distancējoties no konkrētajiem personāžiem.jamaika @ 15.12.2021 20:03Es nebrīnos kādēļ Elīna tādus story taisija, jo nu c’mon, šitā lēkt no biksēm ārā par to, ka viņa tiek kino vai ceļojumā, vakcinācija vai parslimošanas sertifikāts…kā, nu kā var par cita cilvēka vakcīnu šitā ņemties un 100x spriedelēt kas tur ir un vēl rakstit Mellai. ? jesus
Nedod dies viņa ir nopirkusi, un ja būtu? Jūs tiešām esat pārliecinātas, ka šajā pasaulē visi ir eņģelīši un ievēro visus likumus un ir atbildīgi un paklausīgi katras valsts pilsoņi?
Un tikai nevajag sākt, ka esmu kaut kāda draudzenīte vai fane, kā te vienmēr uzreiz raksta. Haha
policija redz kas izdevis sertifikātu. Ja, varbūt, ir aizdomas jau no citiem kanāliem, tad var attiecīgi izmeklēt tālāk. Vai piefiksēt aizdomas un varbūt vēlāk kāda infa ienāk. Domāju, ka var arī izsaukt uz nopratināšanu. Ja stāsts galīgi neštimmē tad virzīt tālāk lietu.TheOatMeal @ 15.12.2021 17:39
Kā Tu to iedomājies? Pārbaudīt var tikai veicot antivielu testu. Policija vedīs uz Gulbi pārbaudīt vai kā?