Lula @ 18.05.2023 14:12Katra diena forumā jaunu zināšanu pilna. :D Nesen par bērnu pulvera jaukšanu, tagad tunča "izceptības" pakāpēm restorānos :D
Sebii @ 18.05.2023 13:25Starp citu, kāpēc riskēt un ņemt kaut ko ar zivi, ja zini, ka zivi ēd tikai konkrētā veidā? Es, piemēram, no zivīm ēdu tikai lasi, foreli un varbūt dažreiz nēģus, pārējās atbaida asaku dēļ. Pa cik es zinu, ka zivis mani bieži pieviļ, es taču restorānā neņemu zivi. Kas tā par loģiku? Ja ir tik cimperlīgs cilvēks, tad jāņem visdrošākā opcija. Piemēram pasta vai kas tāds ??♀️
Persiks89 @ 18.05.2023 14:00
Šausmas, dzeramnaudu neatstāt ēdiena dēļ ir kaut kas - dzermanauda ir par apkalpošanu, ne ēdienu. Ja man pat negaršo ēdiens, dzeramnaudu vienmēr atstāju. Njā, ko lai pasaka, tās ir normālas pieklājības normas. Viesmīle Tevi aptekalē, un Tu pat 10% nevari atstāt? Tad labāk mājās jāēd…
Un laikam labāk mājās tad ēst labi izceptu karbonādi, ne vazāties pa restorāniem, ēdot well done steiku vai tunci?
boots @ 18.05.2023 13:38
Es nesaprotu gan ? man izskatījās jēls no visām pusēm, nevis tikai viducī. Un nekur nav teikts, ka jābūt medium rare - tā ir klienta preference vismaz vienmēr steiku sakarā. Ja ir runa par ko izceptu/pusceptu/nedaceptu, tad parasti oficiants pajautā, kādu klients vēlas. Ja nepajautāja, tātad oficiantes kasjkas, un visticamāk dzerarmnauda netiks atstāta :)
Esmu bijusi Itallisiamo, normāls restorāns, nekas ārkārtējs, lai tagad iestādei piedēvētu svētā grāla statusu un viennozīmīgu top kvalitāti bez jebkāda kritikas. Tāpat visur gadās kaut kādi kasjaki. Un ja nebija apmierināti ar ēdienu, tad ir pilnīgi normāli, ka dzeramnaudu arī neatstāj. Arī nekas jauns un ārkārtējs. ?
Te ir čupa ar grillēta tunča steika bildēm (un nevienā no ārpuses nav zilgans, kā Didriksones šķīvī): https://www.google.com/search?q=grilled+tuna+steak&newwindow=1&rlz=1C1CHBD_enLV1009LV1010&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjP6N7I1f7-AhXVDRAIHRmPBNwQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1366&bih=657&dpr=1
Persiks89 @ 18.05.2023 12:49
Jūs nesaprotat, ka tuncim šādos salātos jābūt medium rare?
Pasarg Dievs, ieēst pastu! Nauris viņu uzreiz pamestu 😁Sebii @ 18.05.2023 13:25Starp citu, kāpēc riskēt un ņemt kaut ko ar zivi, ja zini, ka zivi ēd tikai konkrētā veidā? Es, piemēram, no zivīm ēdu tikai lasi, foreli un varbūt dažreiz nēģus, pārējās atbaida asaku dēļ. Pa cik es zinu, ka zivis mani bieži pieviļ, es taču restorānā neņemu zivi. Kas tā par loģiku? Ja ir tik cimperlīgs cilvēks, tad jāņem visdrošākā opcija. Piemēram pasta vai kas tāds ??♀️
Sebii @ 18.05.2023 13:25Starp citu, kāpēc riskēt un ņemt kaut ko ar zivi, ja zini, ka zivi ēd tikai konkrētā veidā? Es, piemēram, no zivīm ēdu tikai lasi, foreli un varbūt dažreiz nēģus, pārējās atbaida asaku dēļ. Pa cik es zinu, ka zivis mani bieži pieviļ, es taču restorānā neņemu zivi. Kas tā par loģiku? Ja ir tik cimperlīgs cilvēks, tad jāņem visdrošākā opcija. Piemēram pasta vai kas tāds ??♀️
Persiks89 @ 18.05.2023 12:48It
Italissimo, un tur vienmēr ir garšīgi. Ja pati neesi tur bijusi, tad nevajag komentēt, izsklausās stulbi.
Un Didra ar Nauri ir tādi kapeiku pisēji, savām darbiniecēm par pakošanu prasa atstāt tējas naudas websaitā, a normālā restroānā dzeramnaudas neatstāj, pat ja uzvedas kā sarežģīti klienti - pāķi. Es vnk nevaru.
mani tas izteikti treknās vīles uz tas krāsas vairāk atbaida. Tādās krasas staigā sievietes, kuram trūkst uzmanība . Manuprāt. Jo spilgtāk apģērbusies, jo vairāk acu skatienus nopelnīs. Es nerunāju par krāsaini gaumīgu apģērbu!!! Tieši konkreti šāda tipa lētā gala sūdainas lupatas visos neona toņos kur diegi karājas 😂Lula @ 18.05.2023 13:07
Es nesaprotu, meitenes, jūs vilktu tādus? Man nebūtu sporta zālē, vai kur nu vēl ikdienā vēlme visiem izstādīt savu uzstutēto dibenu. Pie tam, redz taču, ka ļurīgs nevis sakačāts
ForumaLasitaja @ 18.05.2023 12:59Riktīga krievu ģerevņa ar tiem saviem riekstiem un neona krasam visos toņos ??♀️