Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |
Man piemēram ir tā,ka ja ko konkrētu skatos pirms ]miega vai lasu tad biežzi vien tieši saistībā ar to kaut ko redzu sapnī. Domāju,ka tā ir daudziem.
Tas jau ir apsēstības līmenis...mazăk skaties Elīnu...savādāk jau tiešām te daļas sviestā viņas dēļ iet...
Wii @ 11.01.2021 12:06Tas jau ir apsēstības līmenis...mazăk skaties Elīnu...savādāk jau tiešām te daļas sviestā viņas dēļ iet...
Tas jau ir apsēstības līmenis...mazăk skaties Elīnu...savādāk jau tiešām te daļas sviestā viņas dēļ iet...Redrose @ 11.01.2021 11:51Šodien man bija pārāk divains sapnis. Sapņoju, kad Elina ieliek rīta storiju kur Nauris ir kails, varēja redzēt visus viņa dotumus un ziniet, tagad man būs dīvaini viņas story skatīties. ???
ir jau vēl mazais gofrītsblacke @ 10.01.2021 23:23
es arī matus pamanīju, bet uzreiz aizdomājos, ka man dažreiz gadās arī kaut kā izmazgāt un izžavēt tā citādāk kā vienmēr, izskatās smukāk, varbūt vinai arī tā šoreiz
Laylla @ 10.01.2021 20:44Par matiem gribēju izteikt komplimentu. Ir citādāk, labāk. Nav pielaizīti bet pie saknēm skaisti pacelti.
Šodien meklēju googlē viena Amoralles bodija modeļa bildi (sens modelis) un še tev - Kristīne uz Kluba vāka. Bilde jau smuka.
Minkačū @ 10.01.2021 21:41
Šodien meklēju googlē viena Amoralles bodija modeļa bildi (sens modelis) un še tev - Kristīne uz Kluba vāka. Bilde jau smuka.
Stāstnieks @ 10.01.2021 10:42
Kristīnes pagātni pabieži velk ārā...??♀️ Viņas pagātni drīkst? ??♀️?
?Komiski, jo Elīnas pagātni tirzāt ir nepareizi, runāt par Elīnu ir nepareizi, aprīnojot kroplojumus vai piedāvātu labāku ārstu ir nepareizi.... viss ir slikti ja cilvēks kurš grib uzmanību arī dabū to uzmanību.
Dīvaini Jūs cilvēki esiet.
Paaudze 14+inets ???
man ASAP vajag manikīru.. 😆 jau mēnesis pa virsuNeonsNeons @ 10.01.2021 21:10Eh, es arī gribu pie friziera, kur var tikt?! ??
Paulaaaaaa @ 10.01.2021 19:06Man tieši likās, ka viņa pie friziera bijusi.