Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |
ņemot vērā, ka Didī ir teikusi pie kuras frizieres tur iet nav grūti savilkt visu kopā😂Valdet @ 23.04.2022 10:26Tas neko labu neliecina par Mellu. Nekad neietu uz salonu, kurs privatas lietas nes uz aru. Fui salonam un frizierei… domaju mellas salons atlaidis to frizieri pec tava komentara!
Valdet @ 23.04.2022 10:05Kas ta par neprofesionalu frizieri? Es pie tadas klachu babas nekad neietu, ja vina tiesam ta ir stastijusi.
Koesdzirdēju @ 23.04.2022 08:42Nesen pieaudzeju matus Mella.
Friziere ,kas likaa man matus,nekautrejas pastāstīt par Didrihsoni.
Loti kompleksaina butne,virs zvanas pa telefonu un agresīvi runā,lamājas.
Ligums ir uz gadu vel vinai ar mellu,mella sallons velas tikt vala no vinas atrak ,jo vina tur kačā savus noteikumus,ritīga kapeiku p....negrib maksat parejo dalu par sadarbibu.cik vina isti maksaa,es nezinu. Bet no vinas mella driz tiks vala,itka cerot uz to.
Aaa un vina izkatās netīra ,lipīga.aiz nagiem ir sakaltis tonālais .
pareiz!! Tik bombiska !!😂😂 kaut kas neredzēts, LV vēl nav bijis!sweetie333 @ 22.04.2022 21:27
Ak jā, šī tak ir tā bombiskā fotosesija, kuru ierosināja Nauris???
Ieva333 @ 22.04.2022 22:31es atkal nesaprptu, kapec vinja nevar atlauties normalu spray tan apmeklejumu. kadteiz pati uz sitiemspray tan biju ka traka, gaju nopusties.