Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |
Zvaigzniite5 @ 31.05.2022 11:46Intereses pēc,pacēlu mātes pasi,paskatijos sava bērna usg.. 34-36ned.usg, bērnam tika aprēķināts svars pēc usg mērījumiem 3600gr, bet bērns piedzima 3900. Tā ka nevar 100% ticēt mērījumiem,un zinot kā Elīna pasniedz info savai IG auditorijai, 100 punkti kko saka nepareizi,taisot haipu,lai atkal visi šausminātos. Nu gluži kā tas bija ar īso dzemdes kaklu,lielajiem augļūdeņiem, kas vairākiem dokiem uzrādijās, arī Stradiņos uzņemšanā,bet pēkšņi aizejot uz privāto klīniku,tur viss “čikiniekā” ?
5G @ 31.05.2022 11:38
Tu domā, ka viņa zin, ko nozīmē trombi? ?
MikaR @ 31.05.2022 11:31
Lai nu beidz dirst, ka nevar uzvilkt.. pērkot zeķes, zeķbikses cilvēku apmāca kā tās uzvilkt.. grūtākais ir pāri papēdim un potītei.. ja iet tik grūti, tad ir vēl speciāli palīglīdzekļi, lai tās zeķes uzvilktu.
+ tās zeķes katru dienu jāmazgā ar speciālu līdzekli..
Viņai reāli nav bail, ka var veidoties trombi??
Nē, nav. Ārsts esot pateicis, ka tas ir tikai kosmētisks defekts.MikaR @ 31.05.2022 11:31
Lai nu beidz dirst, ka nevar uzvilkt.. pērkot zeķes, zeķbikses cilvēku apmāca kā tās uzvilkt.. grūtākais ir pāri papēdim un potītei.. ja iet tik grūti, tad ir vēl speciāli palīglīdzekļi, lai tās zeķes uzvilktu.
+ tās zeķes katru dienu jāmazgā ar speciālu līdzekli..
Viņai reāli nav bail, ka var veidoties trombi??
LiepaShmiepa @ 31.05.2022 11:12nu kā. Teipus noņēma, jo nopirka jostu. Jostu nevelk, jo "šīs apenes jau kā josta". Nu un tad tās apenes arī vairs nevelk, jo jāreklamē baķerflaj bezvīļu. A zeķes viņai vienkārši nepatīk. Krāsiņa nesmuka un karsti nabadzītei, un tad vēl tā jāpūlas, lai uzvilktu, ak :( pat mammīte taču teica, ka wow tik biezas, kā tu to vari izturēt! Tad jau nav vajadzības. Ārstam untums kaut kāds.
nu kā. Teipus noņēma, jo nopirka jostu. Jostu nevelk, jo "šīs apenes jau kā josta". Nu un tad tās apenes arī vairs nevelk, jo jāreklamē baķerflaj bezvīļu. A zeķes viņai vienkārši nepatīk. Krāsiņa nesmuka un karsti nabadzītei, un tad vēl tā jāpūlas, lai uzvilktu, ak :( pat mammīte taču teica, ka wow tik biezas, kā tu to vari izturēt! Tad jau nav vajadzības. Ārstam untums kaut kāds.BB @ 31.05.2022 11:01Es īsti nesaprotu, kāpēc viņa vairs neliek kādu jostu, tērpus, nevelk speciālās zeķes. Vai arī viņa ārstiem saka, ka to dara. Jo gan jau viņai to atgādina. Kāda jēga bija pirkt. Domā, ka ar naudu pēc tam visu saglābt, kas būs ielaists
Vai ne! Es ar nesaprotu, kā var teikt, ka 3.5 kg ir liels svars vai vispār bērniņu saukt par milzeni.FreshDrop @ 31.05.2022 01:26
Kopš kura laika 3,500 ir milzenis? Tas ir standarta svars. Lai nu kā, bet šādi izteicieni ir riebīgi. Cik daudz mazulis puncī pieņemas svarā, tik arī pieņemas. Lūk arī pierādījums- māte var neēst neko gr. laikā un mazulim svars būs lielāks. Var ēst šokolādes, čipsus, bulkas un svars var būt ap 3kg. Tā vairāk ir ģenētika, ne tikai ēšanas paradumi.
LiepaShmiepa @ 30.05.2022 23:48Es domāju, ka tur nav nekāda pārlieku lielā galva, viņai daktere gan jau skaidroja, ka galva ir liela daļa no bēbja svara un tad atsevišķi, ka bēbis ir pārāk smags/liels, un viņa no tā izvilka, ka galva ir pārāk smaga. Viņai mūžīgi ir kaut kādi pārpratumi.
Tās tagad bieži plānotās USG nenozīmē, ka viņa tiek uzraudzīta nopietnāk par, kā viņa sevi nosauca, klasisku grūtnieci? Vai arī tas ir normāli pēdejos mēnešos? (es tiešām nezinu)
vivii @ 30.05.2022 20:53
Nu 2,600kg ir padaudz priekš 7mēn., ka tik beigās nepiedzimst 3,500-4,00kg milzenis, tad gan viņai būs šoks visās nozīmēs