Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |
kases aparāta viņai neesotPapīru un pildspalvu mūsdienās vēl neviens nav atcēlis.
nesaprotu to sašutumu par uzcenojumiemAppistās aitas nevar samierināties, ka ir appistas. 8-)
parādījies jauns nīdejprofils/ trollisNē, patiesībā esmu šeit jau sen. Es jūs visas vēroju jau ilgi... Ilgi... Ilgi...
viņa jau arī nedod kvīts čekusČeks ir laba lieta, bet, ja neprasa, tad tas tā arī paliek neizmantots.
Man bija ļoti tuva draudzene no Siluets veidotajām un viņi arī kad saka tikko to visu biznesu nodokļus nemaksāja, iedeva 2000-5000 lielu kukuli cilvēkam un tas visu nokārtoja.
kad saka tikko to visu biznesu nodokļus nemaksāja, iedeva 2000-5000 lielu kukuli cilvēkam un tas visu nokārtoja.]mmm, es arī gribētu tādu lupatu bodi, kuru tikko atverot, var pelnīt tik daudz, lai varētu samaksāt (un būtu vajadzība) tādu summu. :-D
kolēģe pasūtija no Elīnas bikses,kuras atnāca reāli saplēstas!! Kolēģe rakstot Elīnai par iespēju atgriezt atpakaļ preci vai samainīt,viņai tika atbildēts,ka pati vainīgaIr aitas, ir cirpēji. Un jo vairāk cērpj, jo vairāk tās aitiņas sarodas.