cory @ 26.10.2025 00:38
Ne tikai rozā feiko Chanel jaciņu, bet arī pieskaņotus Chanel auskarus un ja kāda fane grib jaciņu, kā Elīnai, tad to var pasūtīt DH gate feiku lapā, nav pat uz Ķīnu jābrauc ? Kā arī man ir aizdoma, ka pat tie viņas rozā New Balance ir fake- ne krāsu gamma, ne vīles ap N burtu, ne arī pārējie botu paneļi neatbilst orģinālam (ieliku bildi blakus Elīnas modelim). Ar google search funkciju man Elīnas New Balance krāsu gammu atrod aliexpresā un visādos mistiskos instagram online veikaliņos ?
Kāpēc jāpērk fake New Balance? Tie tak nav nekādi dārgie apavi, uz atlaidēm var dabūt lētāk par dažu labu Didras luxiņu. 😃cory @ 26.10.2025 00:38
Ne tikai rozā feiko Chanel jaciņu, bet arī pieskaņotus Chanel auskarus un ja kāda fane grib jaciņu, kā Elīnai, tad to var pasūtīt DH gate feiku lapā, nav pat uz Ķīnu jābrauc ? Kā arī man ir aizdoma, ka pat tie viņas rozā New Balance ir fake- ne krāsu gamma, ne vīles ap N burtu, ne arī pārējie botu paneļi neatbilst orģinālam (ieliku bildi blakus Elīnas modelim). Ar google search funkciju man Elīnas New Balance krāsu gammu atrod aliexpresā un visādos mistiskos instagram online veikaliņos ?
piekrītu, viņi vispār nemāk pilnīgi neko plānot🤣ne ceļojumus, ne savas darba lietas. Bez loģiskās domāšanas, bez zināšanām, tikai mauc uz dullo, bet pienāks brīdis un viss, pilna noliktava ar lupatām, pircēju nav. Jau tagad apnikuši visiem ar tiem bodijiem, nu cik gadus vēl tos reklamēs? .Tās mūžīgās atlaides, cilvēki vairs tās neuztver. Cik jābūt biznesā tupiem, lai saņemtu jauno kolekciju, ja to vispār var saukt par jauno🤣un tūlīt bļaut, ka atlaide. Skaidrs, ka uzlikuši tādu uzcenojumu, ka var dot arī 90%atlaidi Blaumaņa ielas veikals vienmēr bez pircējiem, bet didrīķi sasapņojušies , ka tajā viņu Hausā pēkšņi būs pilns ar cilvēkiem. Nu kā var nesaprast🤣Šopingcentros tagad cilvēki ir tikai brīvdienās, daudz arī tukšu telpu, kuras tiek izīrētas...Ar Ķīnu tiešām ir grūti strādāt, jā, var lēti iepirkt, bet tas tad būs, kā minimums, viens modelis, viena krāsa un jāpērk konteiners. Tas ir izdevīgi tiem poļu, fraņču, turku vairumtirgotājiem.Kam Elina to tirgos?Elinai galvenais savu birciņu piešūt, un tad jau būs viņas ražojums🤣Elin, ja tāda lēta un slikta kvalitāte, tad pircējam vienalga tava birka,tā nepalīdzēs to preci notirgot.Anīle līne @ 26.10.2025 08:26Es lieku likmes, ka lupatu pirkšana no Ķīnas izgāzīsies. Tur tie piegādes termiņi tik ilgi - šodien būtu jāpasūta jau nākamāa vasaras kolekcija. Šaubos, ka viņi spēj tik tālu plānot uz priekšu. Turklāt jāiepērk būs daudz vienību,vai viņi tādus apjomus spēs notirgot? Šaubos.
Man darbā pasūta iekārtu detaļas no Ķīnas, sanāk lētāk kā pirkt LV, bet tas čakars - sola, ka piegāde būs janvārī, atnāk aprīļa sākumā. Transporta pakalpojumi nav lēti, lai gan ved ar kuģi, turklāt vēl ievedmuita jāmaksā.
Un pēc tam šos feikus pārdos ar tekstu - pirku pa 600 (reāli pa 6), pārdodu par 450. :Dcory @ 26.10.2025 00:38