krmmm @ 02.06.2025 23:42
Par to melošanu neuztraucies. Atkal pagriezīs to no tādas puses, ka tas bija viņas vājums un grēks, bailes no nosodījuma, bet Dievs redzēja viņas sirdi un iedeva spēku. Tāpēc viņa tagad atklāti stāsta, kā liecību par Dieva mīlestību. Un, protams, lai pastāstītu, ka Zinzino palīdzēja atmest
Fionna Gallagher @ 02.06.2025 23:32Jauno video par auto pīpināšanu un esmu bez krūštura redzējāt? Un tie gudrie teksti. Uzdrīksties, dari. Huiņa kaut kāda!
Interesanti, ka Elīna vakar storijos teica, ka viņai līdz 12 pa dienu bija nostaigāti 15000 soļi, bet vakarā Telegram ielikusi atskaiti, ka kopā ir 18000 soļi. Sanāk, ka no 12-22:30 viņa nostaigāja 3000 soļus? :DCandelaria @ 03.06.2025 00:05Esmu isaka auguma par elinu,bet nesaprotu ka viņai var but 18tukst soli un tikai 13km.Man ka mazam cilvecinam pie 18 tukst soliem ir 15km.Tad ko viņa dara turinas un didas uz vietas?
CallMeAnnika @ 03.06.2025 13:28Interesanti, ka Elīna vakar storijos teica, ka viņai līdz 12 pa dienu bija nostaigāti 15000 soļi, bet vakarā Telegram ielikusi atskaiti, ka kopā ir 18000 soļi. Sanāk, ka no 12-22:30 viņa nostaigāja 3000 soļus? :D
Man arī ir Apple Watch, un vienmēr ir kā minimums 12 stundas stand, bet Elīnai 9h pa visu dienu. Tas nozīmē, ka katru stundu esi kustējusies vismaz 1 minūti. Ko Elīna savā močīšanas laikā dara? Močī, sēžot krēslā? :D
CallMeAnnika @ 03.06.2025 13:28Interesanti, ka Elīna vakar storijos teica, ka viņai līdz 12 pa dienu bija nostaigāti 15000 soļi, bet vakarā Telegram ielikusi atskaiti, ka kopā ir 18000 soļi. Sanāk, ka no 12-22:30 viņa nostaigāja 3000 soļus? :D
Man arī ir Apple Watch, un vienmēr ir kā minimums 12 stundas stand, bet Elīnai 9h pa visu dienu. Tas nozīmē, ka katru stundu esi kustējusies vismaz 1 minūti. Ko Elīna savā močīšanas laikā dara? Močī, sēžot krēslā? :D
mazaaduuda @ 03.06.2025 17:26Nauris ielicis storijā, ka meklē dizaineri jauna koncepta coffee shopam (sadarbībā ar Kafijas banku). BEIDZOT meklē dizaineri, nevis kā vienmēr ar kreiso kāju caur pakaļu mēģinātu koriģēt visu paši.
Bet interesanta viņiem tā stratēģija - veikals, e-veikals, biznesa mentoringi, dāmu dienas, instagram apmācības, "iedvesmojoši" pasākumi, kafijas "ražošana", n-tās fotostudijas, Zinzinoo,.Elīnas wannabe iztaisīšanās par kouču, pasīvie ienākumi ar dzīvokļu īrēm, tagad vēl kofīšopa ideja.
Ir tāds teiciens - kas der visam,.neder nekam. Un nebāzies visām pudelēm par korķi.
Gan jau atrada labāku sadarbību.Devindesmitseptini @ 03.06.2025 16:32Dievs, dod man jaunu videogrāfu! Tā Elīna. Kas ar Gibu!?
tā jau viņiem viss notiek, visu skaļi izbazūnē, nu tik būs, beigās tāds knaps pirdiens, nekas nav sanācis🤣tā steidzās ātrāk pabeigt to studiju🤣būšot vislabākā Latvijā,😂 bet sanācis tāds bezstila sūds. Bļāva kafija, kafija un kas? Nu kas no viņiem pirks, ja ir tik daudz labu ar kafiju strādājošu nopietnu uzņēmumu, kuri necenšas atvērt lupatu veikalu, bet strādā un attīsta savu kafijas biznesu.Tas brauciens uz Lietuvu, tīrās šausmas, dalīt lapeles, likt pie mašīnas, to darīja 20 gadus atpakaļ, un vispār, Elin, bija jāprasa atļauja svētku organizatoriem par jūsu darbošanos, jo no jūsu puses tas bija komercpasākums.viņiem par to būtu jāmaksā, tieši tāpat kā maksā citi uzņēmumi, kas tur piedalās.Luna Com 2000 @ 03.06.2025 20:28A kas notiek ar to fotostudiju? Kāpēc viņa visu filmē tajā nolaistaja noliktava? Tur vispar izskatas pēc nelabvēlīgiem apstākļiem un vina jau kuro nedēlu tik pa noliktavu vai brauc pie Karakajas uz viņas studiju.
Intereses pēc iegaju apskatīties varbūt kkads pasaules brīnums un visi laiki fotostudija ir rezervēti?
Informācija rakstīts - rezervācijas ir pieejamas tikai mājas lapa. Ne instagram profila, ne kkur citur nav atrodams info par to kur isti ir javeic rezervacija - ne links - nekas nav. Vo līmenis??
Giba izskatās normāls džeks, domāju, ka redzot , vairāk kā mēs, Diddihsonu melus un citus stulbumus, kādi viņi haļavšiki,twilight Girl @ 04.06.2025 09:12Gan jau atrada labāku sadarbību.