Man atklāja augustā- ar tausti un veicot usg.
Dabūju nosūtījumu pie onkologa-ķirurga, kas ar tausti noteica to pašu. Kā jau ķirurgs, kura tiešais darbs ir operēt, neko citu neieteica kā doties noteikt tuvāko datumu pie viņa.
Nedaudz padomāju un paļāvos uz savām iekšējām sajūtām, ka tomēr pirms veikt jebkādu ķirurgisku iejaukšanos vajadzētu tomēr uztaisīt analīzes.
Dabūju nosūtījumu pie konkrētā ārsta mamologa, kas uztaisīja analīzes, apstiprinot, ka tas ir labdabīgs audzējs un, ka esot varbūt viens procents no 100, ka var palikt ļaundabīgs. Izmēros viņš man ir 1,2.
Ar to man arī pietika, lai negultos zem skaupeļa, par cik pati doma, ka man tur kaut kas ir, pilnībā netraucē. Ir gadījumi, kad laika gaitā var arī pazust, bez uz to nepaļaujos.
Pēc divi mēneši veikšu apskati, ja nebūs lielāka staigāšu tālāk. Par cik tā ir mana izvēle un es izvēlos šādi darīt.
Uztaisi analīzes(iegriezīs Tev ar skalpeli un iešaus ar tādu resnu adatu 3 reizes, būs atsāpināšana ar špricīti, tikai pēc tam ar lielu zilumu staigāsi:-D), un jā, noskaidrosi vai nav ļaundabīgs un tālāk pati izdomāsi operēt vai nē.