Sirsniņa

Reitings 45
Reģ: 28.07.2018
HELP!!! Kā jūs tiekat galā ar salauztu sirdi? Izšķīros pavisam ar savu puisi un viss...Tāda sajūta, ka pasaule sabrukusi un dzīve apstājusies. Neko citu kā raudāt negribas un neko citu arī nedaru. Pastāstiet, kā jūs sākāt jaunu dzīvi un ko darījāt, lai būtu vieglāk? :'-(:'-(:'-(
04.11.2018 16:49 |

Reitings 624
Reģ: 29.01.2009
https://iedvesmablog.wordpress.com
https://www.youtube.com/watch?v=t6ulwohLc7M
Es ieteiktu palasiit Daigas blogu un paskatiities vinjas YouTube video.
Es vinju paziistu personiigi - ljoti pozitiivs, starojosh cilveeks ar bagaatiigu dziives pieredzi un super noderiigiem padomiem kaa dziivot laimiigaaku, piepildiitaaku dziivi .
Vinja mani ljoti iedvesmo un ieteiktu katrai sievietei noskatiities tos video. (l)
29.11.2018 16:18 |

10 gadi
Reitings 2668
Reģ: 20.04.2014
jā, tad, kad esiet kopā pēc tam kas tā par draudzību? Katram sava dzīve un agri vai vēlu partneris arī cits. Piekrītu, ka nevajag ēsties un būt ienaidniekiem, bet kas tā par draudzību? Tad tur noteikti vienai no pusēm ir slēpti motīvi.

Pilnībā piekrītu, nekad nesapratīšu lielo čupošanos ar bijušajiem/-ajām. Nu kam tas ir vajadzīgs? Ja esat tik lieliski sirdsdraugi, kāpēc nepalikt attiecībās?
29.11.2018 17:05 |

Reitings 939
Reģ: 14.09.2012
Bet uzskatu ka atmiņas nav jāiznīcina, jo vecumdienās būs intresanti pastīties kādi mēs bijām tai laikā. Un pietam tad nebūs tās emocijas, kā šodien pret to cilvēku. Pat varēsim pasmaidīt un padomāt par vnk.pavadīto dzīves posmu.
Piemēram bij man mīlestība kuru es domāju vienalga cik gadi paies ka gribēšu būt kopā ar viņu. Un nesen viņš man rakstija un gribēja būt kopā, un izrādās man vispār vairs nevelk tas cilvēks. Pat ne mazākā siltuma vairs pret to cilvēku. Tikai un vienīgi patīkamas atmiņas cik es traka varēju būt kopā ar viņu. Kā kaifoju kopā ar viņu. Un es ar lielāko prieku skatos soc tīklos viņa dzīvi. Tā pat viņa ģimeni. Un lieku no tīras sirds laikus.
29.11.2018 17:11 |

Reitings 939
Reģ: 14.09.2012
Bonecutie man vīram ir bijušas agrāk tādas attiecības ka viņš teica attiecības mums nederēja, mēs bijām lieliski draugi, tikai ne attiecības. Protams viņš ar šīm meitenēm tagad nekontaktējas. Bet vnk.par to ka mēdz tā būt.
29.11.2018 17:13 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10575
Reģ: 29.01.2009
(t) Smieties par to, ka kādai pasaule sabrukusi, izšķiroties no mīļotā, tikai tādēļ, ka kādā citā diskusijā kašķējas? Nu nopietni?
29.11.2018 18:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits