Es laikam nekad neesmu bijusi koncertā/izrādē, kurā ir līdzi paņemts mazs bērns. Vai arī, ja tas tā ir bijis, acīmredzot, tas nav bijis traucējoši. Ā, nu, PV koncertā esmu redzējusi mazos ar austiņām, man viņi nekādā veidā netraucē, vēl ļoti daudz mazuļu bija Dziesmu svētkos, bet tos man vienkārši bija žēl - gan bērnu, gan vecākus, kuriem iespējams nemaz nav neviens cits, ar ko mazuli atstāt. Ā, bet tāds riktīgi neatbilstošs, uz kuru pamanās paņemt mazus bērnus, ir Positivus, tas gan man liekas lieki un nevajadzīgi, man, kā apmeklētājai, netraucē, bet, skatoties uz tiem bērniņiem, ar vīru runājām, ka nekad neļausim otram tiktāl nojūgties, lai ņemtu līdzi mazo uz festivālu.
Pati vēl labu laiku neplānoju bērnu ņemt līdzi (šobrīd viņai 1,5g), jo man par laimi apkārt ir pietiekami daudz cilvēku, kam bērnu uzticēt, kamēr uz pāris h izskrienam. :-) Uz cita veida pasākumiem/vietām gan bērnu ņemam līdzi (nepieciešamības gadījumā lietojot austiņas). Vairāk gan tās ir visādas āra aktivitātes/sporta pasākumi/ēstuves utt. Bet man arī ir paveicies ar salīdzinoši mierīgu pelīti - tā vienmēr apgalvo arī apkārtējie.