Ir nākuši uz ielas un uzrunājuši/aicinājuši, vienmēr smaidu un laipni atsaku. Bija tikai viens gadījums, kad ar tādu vīrieti aizgāju uz pāris randiņiem. Iemesls bija, ka viņš vnk ļoti uzstāja - nu tā, ka neļāva man paiet garām, skrēja nopakaļ, lūdzās, jokoja, visādi "luncinājās" man apkārt, lika smieties, bez maz veselu šovu bija gatavs sarīkot, kamēr es nepiekritu iedot savu telefona nummuru. Un tad uzstājīgi zvanīja, un arī pa telefonu nevarēju viņam atteikt, jo pieklājīgs atteikums viņu neinteresēja un viņš turpināja uzstāt. Rezultātā - piekritu aiziet uz randiņu. Un tad vēl vienu. Vīrietis jauks un patīkams, bet nu tur bija daudz visādu cilvēcisku momentu, kāpēc es noteikti nevēlējos ar viņu neko veidot. Lai nu kā - par pašiem randiņiem man noteikti palikušas patīkamas atmiņas.
----
Kopumā gan tādi centieni iepazīties man vienmēr sagādā labu garastāvokli. Jautrs moments, manā uztverē. Protams, uz ielas tomēr ir nedaudz dīvainas tādas iepazīšanās, vairāk man patika, kad iepazinos lidostā vai darbavietas liftā, piemēram. Un ar tiem vīriešiem tas kontakts joprojām ir saglabājies (uz klasiskiem randiņiem gan neesmu gājusi ar viņiem, bet komunicējām virtuāli un vēl tikāmies tīri netīšām gan).