Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vēlos kļūt par autovadītāju!!!

Reitings 1
Reģ: 28.08.2018
Sveikas foruma dalībnieces! Droši vien ka šī tēma jau daudzreiz iztirzāta un apspriesta, bet tomēr...gribētu dzirdēt Jūsu viedokli par tiesību iegūšanu. Kur iegūt pārliecību ka arī man kā citām dāmām izdosies sasniegt savu mērķi un kļūt par autovadītāju. Kautgan no apkārtējiem vien dzirdu...nu nē...Tu ko...Tas nav priekš tevis! Varbūt kădai no Jums ir bijusi līdzīga situācija un padalīsieties ar saviem ieteikumiem un iedrošināsiet mani?!
28.08.2018 22:09 |

Reitings 1330
Reģ: 29.10.2014
mazāk klausies ko citi saka un pamēģini. ;-) uzskatu, ka ir cilvēki, kas tiešām tam nav piemēroti, bet nemēģinot jau to nevar zināt. pati redzēsi , kā ies mācoties gan teoriju, gan braukšanu, un sapratīsi, ir priekš tevis tas vai nē.
28.08.2018 22:17 |

10 gadi
Reitings 350
Reģ: 26.05.2013
.. vai autovadīšanai vajadzīgs īpašs talants? :-D
Nu beidz, es sākumā arī domāju, ka grūti un tā, jo nekad ar manuālo nebiju braukusi, tikai automātu. Jā, man iet jau 12tā braukšana, bet esmu gandrīz finišā, vēl kādas 3 un uz eksāmenu! Pieradīsi, iemācīsies, varu ieteikt vienkārši superīgu instruktoru, kurš iemācīs, nečakarēs, būs visiecietīgākais pret visām muļķībām un ar ļoti labu pirmreizējas eksāmena nolikšanas procentu :-)
28.08.2018 22:18 |

Reitings 1022
Reģ: 04.11.2017
Tak tam nav vajadzīgs nekāds baigais talants,lai varētu braukt. Iemācīties tāpat kā braukt ar riteni vienreiz iemācīsies un viss.
Mazāk klausies ko citi saka :-D
28.08.2018 22:21 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits