Nerātnās kabinets

Reitings 209
Reģ: 15.07.2018
Sveika,
skatos, ka tev ir daudz psiholoģisku problēmiņu. Varam par to parunāt! :-)
26.08.2018 19:12 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Slinkums visu lasīt. Nerātnā, kāds statuss Tev te tagad oficiāli ir? Sliktāka vairs nevari būt, vai vēl kaut cik ciešama? :-D
03.09.2018 21:59 |

Reitings 209
Nekā jau te nav, jo turpinās tas pats, kas visur.
03.09.2018 22:44 |

Reitings 7408
Nekā jau te nav, jo turpinās tas pats, kas visur.

Manuprāt, es gana skaidri norādīju, kam ir adresēts mans jautājums. Loģika saka, ka no tā var secnāt, kura cilvēka viedokli es vēlos atbildē.
03.09.2018 23:34 |

Reitings 209
Nu tad droši gaidi kādu samudrījumu.
04.09.2018 00:20 |

Reitings 745
Reģ: 22.07.2018
nerātnā, labi, man viss ir skaidrs. Ja godīgi, es savu pēdējo komentāru tiešām rakstīju no sirds. Nē, necentos ne nu glaimot, ne noteikt to, ko Tev darīt, ko nedarīt. Jā, iespējams neesmu tas izcilākais rakstnieks, jā, iespējams manos tekstos iezogas pa kādai kļūdai, kas liek otram manis rakstīto nolasīt ne tā, kā to esmu gribējusi izteikt es, rakstot savu komentāru. Ne es glaimot vēlējos, ne arī noteikt, ko Tev darīt, ko nedarīt, ko rakstīt, ko nerakstīt. Tikai izteicu savas domas. Bet, kā redzu, Tu katrā īsākajā teikumā, katrā sīkākajā niansē un vārdu salikumā spēj atrast šķietamus draudus, nesakarības vai pretrunas, kā rezultātā mans jau tā garais komentārs, pēc tā izķidāšanas, kļuva vēl uz pusi garāks. Saprotu, ka labāk vairs neizteikties vispār, jo šajā gadījumā tiks izķidāts it viss, neatkarīgi no tā vai rakstītais ir kas labs vai slikts.
04.09.2018 00:31 |

Reitings 586
Reģ: 03.04.2018
nerātnā, es arī tāpat kā Kaya īsti nesaprotu, no kurienes tu izvelc visas tās lietas, kuras saredzi. Tiešām tas neizskatās visai normāli no malas un pamazām top skaidrs, ka no tevis jo tālāk, jo labāk diemžēl, jo diskutēt nav iespējams.
04.09.2018 14:17 |

Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
Slinkums visu lasīt. Nerātnā, kāds statuss Tev te tagad oficiāli ir? Sliktāka vairs nevari būt, vai vēl kaut cik ciešama? 
Alexxa, statuss? Laikam slikts. Kāpēc tāds izsniegts, vēl joprojām neesmu saņēmusi atbildi - tas pašai esot jāsaprotot un jāsaredzot.:D
04.09.2018 21:45 |

Reitings 4218
nerātnā, labi, man viss ir skaidrs.
Nē, slikti, jo nekas te nav skaidrs, Kaya - Tu tā arī nepamatoji, kas ir tas 'skaidrs', bet sacerēji nosodījumu 'x, bet...' formā, kurā kopējā noskaņa šoreiz ir 'centos/darīju, bet mani nenovērtē'.
Ja godīgi, es savu pēdējo komentāru tiešām rakstīju no sirds. Nē, necentos ne nu glaimot, ne noteikt to, ko Tev darīt, ko nedarīt.
Un, ja godīgi, no visas sirds Tu vienā komentārā nodēvēji mani par cilvēku, kas ir 'foršs, atvērts un patīkams' un kura 'viedoklis un domu gājiens ir ļoti pareizs', proti, paslavēji, un vēl arī pakratīji pirkstu par to, ka diskusijās dominēju, ieteici izteikties lakoniski un pamācīji, ka klusēšana ir zelts, proti, centies noteikt, ko darīt un nedarīt. Interesanti zināt, kāpēc tēmas autors Tavā pirmajā komentārā šeit ir saņēmis no Tevis apbrīnu par pacietību un ne mazākās kripatas nopēluma par viņa idiotisko rīcību vairāku desmitu komentāru garumā, izsakot spriedumu un veiksmīgi izvairoties no tā pamatojuma? Kāpēc Tavu apbrīnu izpelnās nepamatotu personisku uzbraucienu dominance? Un kāpēc saņemu no Tevis aizrādījumu par to, ka ar savu, kā Tu izsakies, 'ļoti pareizo viedokli un domu gājienu' pārāk daudz aizņemu vietu tēmās, kamēr autoram tiek Tavas uzslavas, kaut pati atzīsti, ka 'akmens tēmas veidotāja dārziņā par to, ka vispār izveidoja šo tēmu'?
Jā, iespējams neesmu tas izcilākais rakstnieks, jā, iespējams manos tekstos iezogas pa kādai kļūdai, kas liek otram manis rakstīto nolasīt ne tā, kā to esmu gribējusi izteikt es, rakstot savu komentāru. Ne es glaimot vēlējos, ne arī noteikt, ko Tev darīt, ko nedarīt, ko rakstīt, ko nerakstīt. Tikai izteicu savas domas.
Nu, a kurš neizsaka savas domas? Autora manā virzienā vērstie apvainojumi bez pamatojuma ir viņa domas. Tava apbrīna viņa pacietībai bārstīties ar apvainojumiem n-lapu garumā ir Tavas domas. Mani komentāri, pardon, dominance šajā tēmā ir domas, kas virmo galvā jautājumu formā, jo tēmas pieteikumā ir apgalvojums, kuram pamatojuma nav vēl joprojām, kaut rit diskusijas devītā lapa.
Bet, kā redzu, Tu katrā īsākajā teikumā, katrā sīkākajā niansē un vārdu salikumā spēj atrast šķietamus draudus, nesakarības vai pretrunas, kā rezultātā mans jau tā garais komentārs, pēc tā izķidāšanas, kļuva vēl uz pusi garāks. Saprotu, ka labāk vairs neizteikties vispār, jo šajā gadījumā tiks izķidāts it viss, neatkarīgi no tā vai rakstītais ir kas labs vai slikts.
Komentāriem trūkst analītiskās/paskaidrojuma daļas, proti, pamatojuma spriedumiem, apgalvojumiem; vai spriedumi ir vienpusīgi, aizspriedumos balstīti. Nav vajadzība pēc rakstītā izķidāšanas, analīzes un apspēlēšanas, ja izsaka spriedumu kopā ar pamatojumu 'kāpēc', jo pliks spriedums (labs vai slikts) bez analīzes/paskaidrojuma ir tikai pa pusei uzrakstīts komentārs, lai arī cik garš/īss sanācis, un rada jautājumus un iebildumus; tāpat neprasās piesieties pie apgalvojuma, kas izteikts, ņemot vērā visu pušu intereses.
04.09.2018 21:48 |

Reitings 7408
Kāpēc tāds izsniegts, vēl joprojām neesmu saņēmusi atbildi - tas pašai esot jāsaprotot un jāsaredzot.

Zini to anekdoti "Tu jau mums gudra, pati kaut ko izdomāsi!"?:-D
04.09.2018 21:54 |

Reitings 4218
Vo vellos, Alexxa, nezinu.:D Pastāstīsi vai pateiksi, kur atrodama?:D
04.09.2018 22:00 |

Reitings 7408
Pastāstīsi vai pateiksi, kur atrodama?

Vīrs pārnāk mājās trijos naktī, pilnīgā tepiķī, drēbes saplēstas, skats pabriesmīgs.
Sieva: "Kur Tu vazājies?!?"
Vīrs: "Tu jau mums gudra, pati kaut ko izdomāsi!"
04.09.2018 22:09 |

Reitings 4218
:D:D:D
04.09.2018 22:12 |

Reitings 209
nerātniņā, manuprāt, pati tu neizsaki ne argumentus, ne pamato domu par to, kas tiek prasīts. Nemaz nerunājot par jautājumu ignorēšanu. Kad, lai tevi atspoguļotu un palīdzētu, kāds (piem es) izdara tāpat, tad tu savelc ļoti dīvainas un nesaprotamas paralēles/diagonāles ar īsti nezinu gan ko un sāc zākāt visus, kas kaut ko tev pasaka, jo ''vajag'' tā un tā. Es patiešām nesaprotu, ko ar šo gribi te panākt. Es mēģināju tev uz to norādīt, bet iespējams esi vēl pavisam jauna un ļoti iedvesmojusies no kādas ''atslēgas'' - vai kā tās padomu iedvesmas grāmatas sauca?, un mal un mal, un mal. Tu raksti briesmīgāk par to rīdzinieci, goda vārds. Tavas domas ir kā no citas pasaules - tik nesaprotami, tukši teikumi, ka uztverami ir tikai punkti beigās. Burtu virknējums kā wanabe rakstniecei, kurai nesanāk pat iesākt teikumus ar lielo burtu. Nu tā tas izskatās. Tev Kaya normāli pasaka, bet paskaties pati, ko no tā tu esi izvērsusi tālāk!
04.09.2018 22:56 |

Reitings 3127
Reģ: 02.06.2016
Kaya, Tev tagad ir ko teikt? :D
04.09.2018 23:11 |

Reitings 745
kaataavar, paldies! :D Es savu pēdējo komentāru rakstīju ar domu, ka viss ok, katrs izteica savu viedokli, nu varam beigt diskutēt. Šovakar ieeju šajā diskusijā un ko es redzu? Jau atkal garum garu komentāru, kurā, kā jau biju prognozējusi, bez maz vai katrs manis rakstītais teikums izanalizēts un iztirzāts tik gari un plaši, ka teju bez maz vai jau paliek bail kaut ko rakstīt, jo nav ne jausmas kuru teikuma daļu atkal izvilks ārā un izanalizēs no a līdz b. Un tad cilvēks vēl brīnās, kādēļ daudzi norāda uz problēmu komunikācijā. Kā lai normāli komunicē, ja, neatkarīgi no tā, ko un kā uzrakstīsi, tevis rakstītais beigu beigās tiks pavērsts pret tevi! Šis viss jau sāk atgādināt kaut kādu traģikomēdiju un, prasti sakot, no malas izskatās aptuveni šādi:
- Čau, kā iet?
- Čau, kā iet? Neizskatās, ka šī vēstule ir adresēta man, jo tajā pietrūkst uzrunas, kā rezultātā grūsti spriest kam šis jautājums veltīts. Kāda būs nākamā Tevis rakstītā metamorfoze?
- Sorry, viss kārtībā! Neuztraucies, netrako!
- Tevis rakstītajā pietrūkst paskaidrojuma daļa, savukārt teikuma otrā daļa skan kā apvainojums. Tev sāk pietrūkt argumenti, kas norāda uz to, ka Tevis rakstītais ir personīgs uzbrukums man.
- Ak jel, viss ok, viss kārtībā!
- Savā otrajā komentārā Tu man rakstiski pakratīji ar pirkstu, apvainojot un nepamatojot sevis teikto, taču šajā komentārā noliedz problēmu, mēģinot izlikties, ka neesi vērsies pret mani personīgi.
UTT.,UTJP. Jā, tieši tā tas viss izskatās no malas!
04.09.2018 23:11 |

Reitings 745
Matilde., vēl nebiju pamanījusi Tevis rakstīto, kad pievienoju savu pēdējo komentāru. Principā, tas, ko uzrakstīju, laikam lieliski atbild uz Tavu jautājumu. :D
04.09.2018 23:12 |

Reitings 3127
Reģ: 02.06.2016
Šis viss jau sāk atgādināt kaut kādu traģikomēdiju un, prasti sakot, no malas izskatās aptuveni šādi:
- Čau, kā iet?
- Čau, kā iet? Neizskatās, ka šī vēstule ir adresēta man, jo tajā pietrūkst uzrunas, kā rezultātā grūsti spriest kam šis jautājums veltīts. Kāda būs nākamā Tevis rakstītā metamorfoze?
- Sorry, viss kārtībā! Neuztraucies, netrako!
- Tevis rakstītajā pietrūkst paskaidrojuma daļa, savukārt teikuma otrā daļa skan kā apvainojums. Tev sāk pietrūkt argumenti, kas norāda uz to, ka Tevis rakstītais ir personīgs uzbrukums man.
- Ak jel, viss ok, viss kārtībā!
- Savā otrajā komentārā Tu man rakstiski pakratīji ar pirkstu, apvainojot un nepamatojot sevis teikto, taču šajā komentārā noliedz problēmu, mēģinot izlikties, ka neesi vērsies pret mani personīgi.

Šitas izcili. :D
04.09.2018 23:13 |

Reitings 813
Reģ: 16.04.2018
Nerātnā, tev visi mājās?
04.09.2018 23:14 |

Reitings 745
Šitas izcili. :-D

Paldies, es centos! :D Tiesa gan, jāatzīst, ka šo to pašpikoju no dažiem komentāriem, jo man prāts tā nedarbojas, līdz ar to es nemāku izanalizēt katru otra cilvēka uzrakstīto teikumu. :D
04.09.2018 23:21 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Nerātnā, ir taču skaidrs, ka Tu šeit varētu rakstīt nez ko, un tiktu nokritizēta. Lai arî uzrunāta biji Tu un - ak, kāds pārsteigums, uzrunātais cilvēks atsaucas!!! Cik neparasti :-O (t) - ir diezgan nepārprotams, ka šīs diskusijas mērķis noteikti nav uzklausīt Tavu viedokli.
P.S. Tīri statistikai - mani ne traucē Tavs viedoklis, ne Tavs stils, ne arī liekas, ka Tu šajā forumā dominētu kaut kā izteikti vairāk par citiem aktīvajiem komentētājiem.
04.09.2018 23:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)